Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért gáz, ha engem már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért gáz, ha engem már három éve nem érdekel a nőzés?

Figyelt kérdés
Már 3 éve nincs nőm. Amikor volt, akkor nem tartottam nagy durranásnak az egészet. Három éve semmi. Sokan ezt gáznak tartják. De miért? Pedig nem is érdekel az egész. 18 és 20 korom között csak ez létezett. Most 23 vagyok és egyáltalán nem érdekel. Sőt. Ha egy lány közeledni akar hozzám, akkor elküldöm a fenébe. Megjegyzem, hogy nem vagyok kocka.
2012. febr. 10. 17:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Na, erről van szó.

Csak ezért elküldeni egy hozzám hasonló embert pszichológushoz?

2012. febr. 13. 14:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Tudod, rohadtul igazad van! Én sem közelednék egyikhez sem, csak sajnos már késő, megnősültem. Azt javaslom, hogy élvezd az életedet, és örülj neki, hogy egyedül vagy!
2012. febr. 13. 14:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát igen. Szeretek egyedül lenni. Szabadidőmben az erdőben sétálok és kirándulok. De van, hogy könyveket olvasok. Ezekkel a tevékenységekkel el vagyok.
2012. febr. 13. 14:37
 14/20 anonim ***** válasza:
én is pont így vagyok vele, magunknak valók vagyunk.
2012. febr. 13. 14:43
 15/20 Ditta323 ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Egyik kedves ismerősöm is ebben a cipőben járt. Azt most meg nősülni fog.
2012. febr. 13. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha ugy erzed, hogy elegedett vagy az eleteddel, jol erzed magad es nincs hianyerzeted, akkor teljesen normalis a dolog. Nem hinnem, hogy ezert pszichologushoz kellene menni.

Ha majd valami megvaltozik es ugy erzed, most szukseged van baratnore, akkor ugyis elkezdesz ismerkedni, nem igaz?

Azzal mondjuk szamolni kell, hogy mas emberek szamara ez furcsa lehet, hiszen a legtobb ember folyamatosan igenyli vagy a parkapcsolatot, vagy csak magat a szexualitast, intimitast, ezert azt gondolja, hogy ezzel mindenki igy van. De ha valaki ezt szova teszi es elmondod, hogy te igy erzed most jol magad, akkor gondolom, meg tudjak erteni...

A kornyezetedben van, aki ezt furcsanak tartja es ra is kerdezett, hogy miert van ez?

2012. febr. 13. 15:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Igen volt olyan, aki rákérdezett. Neki egyszerűen csak azt válaszoltam, hogy nem igénylem. Ezt furcsának tartja.
2012. febr. 13. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Te másban találod meg jelenleg a boldogságot, ennyi.
2012. febr. 13. 16:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Kevés a tesztoszteron.Ennyi.Van akinek naponta kell,65 évesen.Tombolnak a hormonok.
2012. febr. 14. 18:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Tényleg mennyi szabadidőm volt régen!

Mindent el tudtam intézni,mindenhova el tudtam menni időben.

Hát igen,azok az erdei túrák, nagyon hiányoznak már nekem.

2014. jan. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!