Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért gáz, ha engem már három éve nem érdekel a nőzés?
Na, erről van szó.
Csak ezért elküldeni egy hozzám hasonló embert pszichológushoz?
Ha ugy erzed, hogy elegedett vagy az eleteddel, jol erzed magad es nincs hianyerzeted, akkor teljesen normalis a dolog. Nem hinnem, hogy ezert pszichologushoz kellene menni.
Ha majd valami megvaltozik es ugy erzed, most szukseged van baratnore, akkor ugyis elkezdesz ismerkedni, nem igaz?
Azzal mondjuk szamolni kell, hogy mas emberek szamara ez furcsa lehet, hiszen a legtobb ember folyamatosan igenyli vagy a parkapcsolatot, vagy csak magat a szexualitast, intimitast, ezert azt gondolja, hogy ezzel mindenki igy van. De ha valaki ezt szova teszi es elmondod, hogy te igy erzed most jol magad, akkor gondolom, meg tudjak erteni...
A kornyezetedben van, aki ezt furcsanak tartja es ra is kerdezett, hogy miert van ez?
Tényleg mennyi szabadidőm volt régen!
Mindent el tudtam intézni,mindenhova el tudtam menni időben.
Hát igen,azok az erdei túrák, nagyon hiányoznak már nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!