Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy valljam be egy nálam jóval idősebb pasinak hogy tetszik, és engem nem érdekel a korkülönbség?
Van egy pasi aki jóval idősebb nálam, szerintem neki is tetszem vagy hasonló és mondta is hogy neki mindig a fiatal csajok tetszettek de ezeknek az apjuk kinyirnák őt.
Szerintem próbálkozna, de korkülönbség miatt szerintem hanyagolja, én benne lennék.
Szerintetek mivel utaljak rá hogy nekem tetszik?
A kort ha lehet nem! írnám mert nagyon durva különbség.
Légyszi igy irjatok!
köszi
azt tudom hogy benne lennél...
Miért kell az összes tini csajszinak 30 éves f*sz????
MIÉRT???????????????????
ezt írja má le valaki!!!!!!!!!!!!!!!
Van ám aki 30 évesen 18-nak néz ki és dúskál a tinicsajokban legálisan, mert a vele egykorú 30 éves is gyereknek nézi:DDDDD
Szép az élet emberek:DDDDDDD
nem a kérdésre válaszolt senki!
nem értem ezt mért nem lehet leírni akor meg mért olvassátok el?
válaszokat kérek a kérdésre
Igen valld be neki, hogy neked tetszik és téged nem érdekel a korkülönbség.
Azzal utaljál rá, hogy neked tetszik, hogy TETSZEL NEKEM.
Ennyi. Ne jeleket küldözgessél a korkülönbség miatt mert nem biztos hogy komolyan veszi a életkorod miatt.
Mond meg a tutit kislány.
Szerintem ha olyan nagyon jóval idősebb,akkor hanyagold...mert az igaz hogy jó ha idősebb pasid van,de azért túlzásokba ne essünk...ez a pasi szerintem csak unja a vele egykorú nőket és azért próbálkozik a fiataloknál...szerintem a 6 év a maximum ami még belefér..de ha még 18 sem vagy akkor sürgősen felejtsd el...
keress mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!