Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért gáz, ha engem már három éve nem érdekel a nőzés?
Figyelt kérdés
Már 3 éve nincs nőm. Amikor volt, akkor nem tartottam nagy durranásnak az egészet. Három éve semmi. Sokan ezt gáznak tartják. De miért? Pedig nem is érdekel az egész. 18 és 20 korom között csak ez létezett. Most 23 vagyok és egyáltalán nem érdekel. Sőt. Ha egy lány közeledni akar hozzám, akkor elküldöm a fenébe. Megjegyzem, hogy nem vagyok kocka.2012. febr. 10. 17:53
1/20 mus musculus válasza:
Gondolom azért, mert melegnek hisznek.
2/20 A kérdező kommentje:
Fura. Pedig nekem nincs semmilyen b*zis szokásom és nem is úgy nézek ki, mint egy homár.
2012. febr. 10. 17:59
3/20 anonim válasza:
Nem feltétlen kell úgy kinézned. Olyan melegek is léteznek, akikről a kutya sem mondaná meg, hogy azok. Neked kell eldöntened, hogy az vagy-e vagy sem.
4/20 A kérdező kommentje:
Megmondom: nem vagyok az.
Egyszerűen csak nem érdekel a nőzés.
2012. febr. 10. 18:24
5/20 anonim válasza:
Nem gond, engem se érdekel, mége vagyok ratyi.
6/20 aszomszedneni válasza:
szerintem nem gáz ... én is pont ugyanezt csinálom csak 2 év csúszással .
7/20 anonim válasza:
Nekem nem gáz, engem nem zavar hogy nincs barátnöd, és nem is kell.
De normálisnak egyáltalán nem tartom a dolgot , bármien meglepö az ember társas lény.
8/20 A kérdező kommentje:
7!
Ebben igazad van. Én is társas lény vagyok. De félreértés ne essék, mert nem vagyok teljesen egyedül. Gyakran vagyok a kollégák, rokonok és haverjaim társaságában. Szinte sosem vagyok egyedül.
2012. febr. 10. 19:05
9/20 aszomszedneni válasza:
jaja, család, barátok, ismerősök és ez valahogy pont elég
10/20 anonim válasza:
Az a nem normális, hogy egyik nem felé sem érzel vonzódást. Persze az sem mondható jónak ha a saját nemed felé vonzódnál. De az abszurd, hogy ne érezz némi nemi identitású vonzódást és ne vágynál valami irányba kiteljesíteni életedet. De lehet, hogy csak megrögzött agglegény típus vagy. Azért szerintem beszélgess el egy pszichológussal. Vagy legalább egy olyan "orvos válaszol" oldalon érdeklődj.Remélem nem bántó amit írtam, nem volt szándékomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!