Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért panaszkodnak a fiúk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért panaszkodnak a fiúk?

Figyelt kérdés
hogy a lányok csak a külsőt nézik, már egy olyan lány sincs aki a belsőt nézi? Pedig ti is a külsőt nézitek elsősorban nemde?
2012. febr. 9. 20:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
én nem utasítok úgy vkit vissza mintha egy kutyával beszélnék-.-
2012. febr. 10. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nem egyszer láttam, hogy ocsmányul beszélt a pasi a kezdeményező lánnyal.

Szóval ez nem a lányok kiváltsága, rengeteg bunkó lány van, de sajnos akad bunkó fiú is.

2012. febr. 10. 12:58
 13/13 anonim ***** válasza:
természetesen akad bunkó srác is, és akad olyan is aki nem a megfelelően közeledik a kiszemelt lányhoz. ez azonban inkább a kevés rutin miatt van és nem azért mert nem tiszteli a lányt, vagy csak ki akarná használni! mindazonáltal nagyon-nagyon sok lány irtózatosan nagy tahó tud lenni! és itt nem azokra gondolok akik megmondják, hogy "bocs nem!" hanem azokra akik direktbe szórakoznak a srácokkal. nyilván panaszkodásnak hangzik ez is, de ha x időre szerepcsere lenne és a lányoknak kellene kezdeményezni akkor a sok bunkó lány meglepődne, hogy az x-edik tahó viselkedés már eléggé szarul tud esni... de így amíg csak várniuk kell, hogy majd ha valaki akar valamit akkor odamegy, így könnyen be lehet szólni hogy csak "siránkozunk" "panaszkodunk"
2012. febr. 10. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!