Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a fiúk?
nem a fiúk panaszkodnak, hanem a lámák :)
mondom ezt úgy, hogy sose volt csajom, de mégse rinyálok itt, hogy a lányok így a küsőt nézik, meg úgy pénzéhesek, stb...
Nem a fenét. Ha kitesz magáról egy átlagos lány képet, pont láttam a múltkor, hogy olyanokat írtak, hogy gusztustalan, meghogy csak 5-ös, nem kellene nekik. Pedig szegény lány tényleg egy egyszerű átlagos hétköznapi lány volt.
Ezt olyanok írták, akik előtte azon panaszkodtak, hogy a kutyának nem kellenek.
Mert a "fiúk" is ugyanúgy hisztzisek, mint a "lányok".
Ugyanúgy szánalmas mindkét verzió.
"Miért panaszkodnak a lányok?
hogy a fiúk csak a külsőt nézik, már egy olyan fiú sincs aki a belsőt nézi? Pedig ti is a külsőt nézitek elsősorban nemde?"
Szeretem azokat a kérdéseket, ahol a két szembeállított csoport neveit felcserélve is értelmes és gyakran fel is tett kérdést kapunk.
"Elsősorban" mindenki a külsőt nézi, hiszen a külső az, amit először meglátsz a másikból. Kivéve, ha neten ismerkedsz, de ott nagyon pofára lehet esni, ha élőben nem tetszik az illető. Mi férfiak vizuálisabbak vagyunk, mint a nők, de attól még ti is sokan csak a jóképű pasikkal vagytok hajlandóak szóbaállni, szóval ez a kérdés indokolatlan, értelmetlen hablaty.
Amúgy ez egy ilyen panaszkodós, tanácskérős oldal.
Hülye pitsák!
Miindig néznek a lányok, tudom is, hogy tetszem nekik, de ők persze fosnának megszólítani, pedig én nem enném meg őket, ellenben látom mennyi fiút utasítanak vissza elég keményen, élőben láttam egy bevásárlóközpontban, nem is egyszer, teljesen rendes srácokkal úgy beszéltek, mint a kutyákkal.
Igen is csak a külsőt nézik a lányookŰ!!!
A fiúknak is számít a külső, de mi sosem bánunk úgy egy lánnyal, mint egy kutyával ez a különbség, még ha nem tetszik, akkor is tudjuk kulturáltam elutasítani.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!