Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hurrogják le azt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hurrogják le azt, aki azt mondja magáról, hogy szép?

Figyelt kérdés
2012. febr. 7. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mert sokan beképzeltségnek, önelégültségnek hiszik. Az ilyen emberek szokták azt hinni, hogy a szépség minden, és épp ezért, ha valaki szép, és tudja magáról, akkor a személyhez biztos egy csomó negatív tulajdonság társul.

Az emberek felszínesek, főleg a magukat keveslő, megkeseredett és frusztrált emberek.

2012. febr. 7. 16:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem csak a két véglet van. Ha valaki nem állítja magáról, hogy szép, még nem kell azt mondania, hogy ronda. Ha valaki azt mondja: "De szép vagy!", akkor a helyes válasz nem az, hogy "nem, mert én ronda vagyok", az sem, hogy "ugyan, dehogy", hanem, hogy köszönöm szépen.
2012. febr. 7. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Mert sokan nem tudják mit is jelent az, hogy szép.

A Nöi ismerösöm közt is nagyon sokan vannak, akik szépnek hiszik magukat, de csak akkor, ha fel vannak vakolva és olyan ruha van rajtuk, amiböl kilóg a mellük és a fenekük is. Ez nem szép, maximum szexy.... báár kicsit olyan szüzkurv@s érzete van, hiszen egytöl egyig fel vannak háborodva, ha valaki ágyba akarja vinni Öket.

Egy olyan Nö szép, aki smink és mindenféle kirívás nélkül is szép. Nem jól kinézö, nem szexis, hanem egyszerüen szép.

2012. febr. 7. 17:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk ide kiírom hogy szép vagyok, mégis ez meg az van velem, akkor már lepontoznak, jön a ribancozás. Èn inkább azt nem szeretem ha valaki szépnek gondolja magát, de azt mondja: Ronda vagyok. Csak azért, hogy a többiek bizonygatsák az ellenkezőjét
2012. febr. 7. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
az az önértékelési zavarokkal küzdő ember, akire te gondolsz, az álltad leírt, ha folyton mondogatja, akkor pedig ő nagyképű
2012. febr. 7. 18:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyik se jó. Ha megdícsérnek, hogy szép vagy, örülj neki. Ha nem, akkor meg ez van, nem jelenti az ellenkezőjét. Én szépnek tartom magamat és nem mondogatom, hogy ronda vagyok csak azért, hogy dícsérjenek. Azt se mondogatom, hogy milyen szép vagyok, mert az még saját magamból is visszatetszést vált ki.

Eléggé hiú vagyok egyébként, tudom magamról, de semmilyen módon nem szoktam ilyen dolgokat kinyilvánítani.

2012. febr. 7. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
én szép vagyok, fikázzatok nyugodtan...
2012. febr. 7. 20:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Tényleg szép vagy 17-es, nekem hosszú szemem van látom! Csak ezt ki kérdezte?
2012. febr. 7. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!