Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a (kövérség) témáról?
Én személy szerint nem ezt vettem észre, hanem azt hogy inkább a vékonyabb lányok a kelendőbbek, ha nem is formásak(itt izomra értettem) akiknek kilóg a csontjuk mint és inkább a modell vékonysághoz közelítenek pl. Paris Hilton. Vagy ez korosztálytól is függ?
Szerintem a 3. a legjobb:) Egyébként van aki a ducibb nőkre bukik. Van aki a vékonyabbakra. Általános azért gondolom, hogy a vékonyabbak a kelendőbbek, mert
1. jobban megfelelnek a "szépség-szexi" ideológiának
2. a kövér emberek egészségtelenebbek, az ember szívesebben választ magának egészséges párt (akár tudat alatt)
Régen ez volt az ideál.
Ma az ideál 56kg alatt van, műmellekkel, kilátszó bordákkal!
Felőlem nyugodtan tetszhet mindenkinek az, ami neki tetszik, legyen bármilyen. Csak ő maga döntse el, ne a népakarat.
A kövérségről meg annyit, hogy ugyan nekem már a molettek sem jönnek be (de a soványak sem), de vagy fogadja el magát úgy az ember, vagy dolgozzon érte, hogy másmilyen legyen, de semmiképp se nyavalyogjon az alkata miatt! Az a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!