Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, számotokra az ilyen alak már kizáró ok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami nádszál vékony, tisztában vagyok vele. Az arcommal semmi gond, nagyjából elvagyok vele,mindenki mondja, hogy nagyon szép, többször felkértek már modellnek, amiket el is vállaltam, ott is mondták, hogy egy baj van velem: a súlyom. 19 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, gondolom emiatt is. Nektek is kizáró ok az ilyen alak? Főként 20-30 éves férfiak véleményét várom, a kisfiúkkal nem tudok mit kezdeni ( pedig tudom, hogy a 14-15 évesek kiváló hobbija a szex kategóriát lesni :D) Köszi előre is a válaszokat, őszinteséget!
19L
2012. febr. 7. 13:13
51/163 A kérdező kommentje:
Estefelé tudok felrakni olyat, amin nem fekete nadrág van rajtam.
2012. febr. 7. 15:30
52/163 anonim válasza:
És mi lessz rajtad?Remélem semmi....
53/163 anonim válasza:
Nyírgyháza még mindíg - http://www.youtube.com/watch?v=Hq8K4sanR3g&feature=related
54/163 A kérdező kommentje:
Kitartó vagy :D Egyébként nem tudom, valami világos rövidnadrág. Nincs az az isten, hogy én ide fehérneműs képet felrakjak :D
2012. febr. 7. 15:36
55/163 anonim válasza:
És még mindíg-- http://www.youtube.com/watch?v=ipdTK6La8gk&feature=related
58/163 anonim válasza:
OK már küldöm is Kittykémnek....
59/163 anonim válasza:
Na mi van srácok? Feladtátok?Akor enyém a csaj bibi!!:-)
60/163 A kérdező kommentje:
Ne tudd meg, hány privátot kaptam :D
2012. febr. 7. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!