Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, számotokra az ilyen alak már kizáró ok?
Nem vagyok valami nádszál vékony, tisztában vagyok vele. Az arcommal semmi gond, nagyjából elvagyok vele,mindenki mondja, hogy nagyon szép, többször felkértek már modellnek, amiket el is vállaltam, ott is mondták, hogy egy baj van velem: a súlyom. 19 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, gondolom emiatt is. Nektek is kizáró ok az ilyen alak? Főként 20-30 éves férfiak véleményét várom, a kisfiúkkal nem tudok mit kezdeni ( pedig tudom, hogy a 14-15 évesek kiváló hobbija a szex kategóriát lesni :D) Köszi előre is a válaszokat, őszinteséget!
19L
Én gyökér? Kétlem, csak az igazságot tálalom eléd ami mint látszik eléggé fájdalmas tényező elfogadni.
De hát látszik átlagos ember vagy, ezért meg sem lep engem ez a dolog.
Előre is kiröhöglek mert tudom 30 éves korodra egy munkában megroskadó kis senki leszel, vagy fordított esetben egy olyan öreg csóka bréjét fogod cummantani minden nap akit elviselni nem fogsz tudni, soha nem leszel boldog :)
Azt is tudom jól kis buta vagy, felhúzod magad minden kis problémán mert hajazni akarsz a tökéletességre közbe egy rusnya dagadt, vagy vékony, mit tudom én micsoda vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!