Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a vonások (külső, vagy belső), amelyek kizáró okok nálad?
Számomra külső:
Ha a lány dagadt, vagy duci. De tényleg, amúgy nm vagyok válogatós, elég nagy libidóm van, így előfordulhat, hogy még egy kevésbé csinos lányban is meglátom a "szépet". (Vagyis megdugnám.) Viszont ha dagadt, vagy duci, már nem, egyszerűen nem vonz. Persze a csontsoványak sem, a teljesen átlagos női testre gondolok, mint vonzó alak.
Belső:
Az nem aj, ha vagány, vagy káromkodik néha, vagy ilyesmi, de ha ilyen suttyó módon beszél, és egy műveletlen proli, na azt nem bírom elviselni.
Külső:
Ha kifejezetten alacsony vagy mackós alkatú. Nincs baj ezekkel, csak nekem nem jönnek be. A túlzottan szőrös férfiakat sem szeretem.
Belső:
Ha pincsizik:)
- a duciság és dagiság az kizáró ok nálam..
- de ha egy lány csinos szexi vagy karcsú de a feje nagyon nagyon borzalmas akkro az is kizáró ok...
Ha egy nő:
- ápolatlan, igénytelen külsővel rendelkezik (Itt értem
az elhanyagoltságot, nem azt, hogy olcsó samponnal mos
hajat, mert nincs másra pénze.. stb)
- ha okosabbnak tartja magát, mint amilyen
Hirtelen ez a kettő dolog jut eszembe.
"Külső:
Ha kifejezetten alacsony vagy mackós alkatú. Nincs baj ezekkel, csak nekem nem jönnek be. A túlzottan szőrös férfiakat sem szeretem. "
dettó ez nálam is+ha csontsovány és kicsi a válla...és ha igénytelen,ápolatlan és stílustalanul öltözködik...szóval nálam ha nem nagyobb min 1 fejjel,akkor felejtős...
a túlzott szőrös az nálam pl azt jelenti,h dzsungel a nemiszervénél,hátán,hasán....szóval jobb ha borotválja,és az arcára is odafigyel,szépen rendben tartott borosta tetszetős tud lenni
belső: végülis mindegy,hisz úgy sem tudnám megfogalmazni...akibe belezúgok,abba úgyis belezúgok akármilyen is :(
na de komolyan mondva: suttyó,paraszt,idióta,gyerekes,nem őszinte,műveletlen,tájékozatlan,bunkó,illetlen,sóher!
24N
Nincs konkrét ideálom, így ami kizáró ok külső tekintetében:
- Alapvető ápoltság hiánya.
- Rossz kisugárzás, összhatás.
- Nem alkalomhoz való öltözködés.
Belső tekintetében kizáró ok:
- Hazudozik, nem megértő.
- Nem lehet vele értelmesen beszélgetni.
- Figyelmetlen, önző.
16/L
Külső: ha a lány magasabb nálam
Belső: ha hazudik, ha buta, ha ribanc
Külső: Kövér, ápolatlan.
Belső: beképzelt, lenéz másokat, hazudós, kétszínű.
Nő vagyok, hetero, szóval férfiakról fogok írni.
Külső:
- alacsonyabb nálam (156 cm vagyok, szóval nem annyira nehéz :D)
- 10 éves kisfiú, szumóbirkózó vagy bodybuilder testalkat
- sztómazsák, púposság, nagyon előreálló fogak
- ápolatlanság, igénytelenség (piszkos, elnyűtt ruhák, nem mos fogat, büdös a szája, testszaga van, zsíros és kócos haj, piszkos bőr, nem rendbentartott arcszőrzet)
- öltözködés: csiricsáré ruhák, nagyon extrém ruházat, swagyolo meg gangsta stílus
belső:
- hímsoviniszta
- hűtlen
- buta, tájékozatlan, műveletlen (és igen, tudom, ciki ilyet leírni, de szellemi fogyatékos se legyen)
- nem passzol a humorunk (én pl. a nagyon leszólós-beszólós humort nem kedvelem)
- faragatlan, nem ismeri az illemet
- nem tud kompromisszumot kötni egy pirinyót sem (nyilván egészséges határon belül)
- anyja pici fiacskája
- gyakorlatiatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!