Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, számotokra az ilyen alak már kizáró ok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami nádszál vékony, tisztában vagyok vele. Az arcommal semmi gond, nagyjából elvagyok vele,mindenki mondja, hogy nagyon szép, többször felkértek már modellnek, amiket el is vállaltam, ott is mondták, hogy egy baj van velem: a súlyom. 19 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, gondolom emiatt is. Nektek is kizáró ok az ilyen alak? Főként 20-30 éves férfiak véleményét várom, a kisfiúkkal nem tudok mit kezdeni ( pedig tudom, hogy a 14-15 évesek kiváló hobbija a szex kategóriát lesni :D) Köszi előre is a válaszokat, őszinteséget!
19L
2012. febr. 7. 13:13
121/163 anonim válasza:
Ne menj vissza az elejére mert elveszited a fonalat ,mire visszaérsz.
122/163 anonim válasza:
Már késő,, Különben is..... Te ki vagy ???
123/163 anonim válasza:
Most ki kicsodát játszunk!Én tudom ki vagyok de te tudod hogy ki az aki nem ö?
124/163 anonim válasza:
Nem mert ,ha én ő lennék, akkor te nem lehetnél én ,mert ő lenne én.De mivel,én nem te vagyok és te sem lehetsz én ,akkor tulajdonképpen mi kik vagyunk??
125/163 anonim válasza:
Na várj mert ezt el kell olvasnom ujra mert nem tudom összerakni a dolgokat.
126/163 A kérdező kommentje:
Én csak remélem, hogy még tudom követni az eseményeket :D Aztán ki tudja...
2012. febr. 7. 17:33
128/163 anonim válasza:
Én már alig birom kivárni ,hogy 6 ora legyen és indulj haza és küld a képeket.:-)
129/163 anonim válasza:
És te ki vagy Kedves kérdező????
130/163 anonim válasza:
Hogy kérdezhetsz ilyet?Ö egy kedves édes aranyos bomba csaj!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!