Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, számotokra az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, számotokra az ilyen alak már kizáró ok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami nádszál vékony, tisztában vagyok vele. Az arcommal semmi gond, nagyjából elvagyok vele,mindenki mondja, hogy nagyon szép, többször felkértek már modellnek, amiket el is vállaltam, ott is mondták, hogy egy baj van velem: a súlyom. 19 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, gondolom emiatt is. Nektek is kizáró ok az ilyen alak? Főként 20-30 éves férfiak véleményét várom, a kisfiúkkal nem tudok mit kezdeni ( pedig tudom, hogy a 14-15 évesek kiváló hobbija a szex kategóriát lesni :D) Köszi előre is a válaszokat, őszinteséget!

19L

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 7. 13:13
 111/163 anonim ***** válasza:

Szívem szerint privátot írtam volna, de tuti messze laksz, így nem sok értelme, de tulajdonképpen a mondandóm lényege, hogy ne aggódj, mert felesleges!

23/F

2012. febr. 7. 17:12
 112/163 anonim ***** válasza:
Endre mindenki tudja, hogy füves vagy!! a drogosok közül egyiksem iszik... sz.tem most is be vagy tépve!!!!!
2012. febr. 7. 17:13
 113/163 anonim ***** válasza:
Te meg hogy kerűlsz ide 23 F ,, Nem látod ,hogy kocc van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. febr. 7. 17:14
 114/163 anonim ***** válasza:
Mindjrt megyek is ki és szedek egy kis füvet,kérsz egy finom fözetet?
2012. febr. 7. 17:14
 115/163 A kérdező kommentje:
Engem meghívhat valaki egy Bacardi Breezerre, mást nem iszom :) Bárhol jó a VI. kerületben. ( Remélem, senki nem élte bele magát, nem vette komolyan, mert az ciki :D )
2012. febr. 7. 17:16
 116/163 anonim ***** válasza:

Bocsi Endre, most komolyan Facezek Kittyvel, Most egy picit léci..... a kedvemér....ha jó fiú leszel ,7végén elviszlek,,

zsiráfot etetni.. Jóó????

2012. febr. 7. 17:17
 117/163 anonim ***** válasza:
Ne mááááár hát én már az esküvöi meghivókat irom!:-(
2012. febr. 7. 17:18
 118/163 anonim ***** válasza:
Viszem az italt és a virágot is!:-)
2012. febr. 7. 17:20
 119/163 anonim ***** válasza:
Sosem ,voltam még az at kertbe de inkább az oroszlánokat szeretném megetetni veled!:-)
2012. febr. 7. 17:22
 120/163 anonim ***** válasza:
Háát én ezt most elolvasom az elejétől egyesével, néhol, már folyt a könnyem :,) iillyyeeenn nniiiiinnccsss!!!
2012. febr. 7. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!