Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, számotokra az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, számotokra az ilyen alak már kizáró ok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami nádszál vékony, tisztában vagyok vele. Az arcommal semmi gond, nagyjából elvagyok vele,mindenki mondja, hogy nagyon szép, többször felkértek már modellnek, amiket el is vállaltam, ott is mondták, hogy egy baj van velem: a súlyom. 19 éves lány vagyok, sosem volt még kapcsolatom, gondolom emiatt is. Nektek is kizáró ok az ilyen alak? Főként 20-30 éves férfiak véleményét várom, a kisfiúkkal nem tudok mit kezdeni ( pedig tudom, hogy a 14-15 évesek kiváló hobbija a szex kategóriát lesni :D) Köszi előre is a válaszokat, őszinteséget!

19L

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 7. 13:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/163 anonim ***** válasza:
65%
Tökéletes alakod van! egy 20 éves srác
2012. febr. 7. 13:29
 12/163 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Itt van pár hátulról készült kép, ezek kicsit jobban sikerültek, láttam valaki kérte őket:

[link]

[link]

Egyébként nagyon társasági ember vagyok, szeretek eljárni mindenfelé. Talán az lehet a probléma, hogy kettős ember vagyok. Az egyik oldalam egy művészi, elvont világban él, szeret írni, olvasni, gitározni, színjátszani, színházba menni, fényképezni, a kissé elvontabb, vagy alter rock zenét szereti, amit kevésbé kedvelnek a környezetemben, így alig van 1-2ember, aki eljönne velem koncertre. A legtöbb 19 éves lány azért nem ilyen. A másik oldalon meg ott van a tök hétköznapi lány, aki szeret a barátnőivel beülni valahová pletyizni egy kávé mellé, vásárolgatni, fodrászhoz járni, manikűröztetni, buliból buliba menni. Ezt a két oldalt még saját magamnak is nagyon nehéz kezelni, gondolom egy külsősnek még nehezebb összeegyeztetni. Erre gondoltam első körben, talán ez ijesztő a srácoknak.

Egyébként régen nagyon kövér voltam, fogytam 32 kg-t, szerintem bennem maradt valami komplexus, hogy én még mindig kövér vagyok, vagy valami. Főleg, hogy nagymamám még mindig mondogatja. Nehéz ez :/

2012. febr. 7. 13:30
 13/163 anonim ***** válasza:
60%
De ne fekete gatya legyen már rajtad, mikor a hátsód fényképezed...és könyörgöm, picivel fényesebb helyre menj, h több látszódjon belőled! :)
2012. febr. 7. 13:33
 14/163 anonim ***** válasza:
46%
Nem veszed le a nacit?Ugy jobban megfigyelhetnénk.
2012. febr. 7. 13:41
 15/163 anonim ***** válasza:
42%

több képet nem tudtál volna még feltölteni? pff.

véletlenül nem Anna vagy?

2012. febr. 7. 13:48
 16/163 A kérdező kommentje:
De, feltudtam volna ;) Nem, nem Anna vagyok, hanem Kitti a nevem.
2012. febr. 7. 13:50
 17/163 anonim ***** válasza:
46%
Akkor hajrááá ,kérjünk még képeket!:-)
2012. febr. 7. 13:51
 18/163 anonim ***** válasza:
46%
Merre laksz?
2012. febr. 7. 13:57
 19/163 anonim ***** válasza:
46%
Zsánerem vagy!!!
2012. febr. 7. 13:57
 20/163 A kérdező kommentje:
Most költöztem Izsákról Budapestre :D
2012. febr. 7. 14:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!