Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
Úgy érzem egy rettenetes ember vagyok és nagyon sok a rossz bennem.
Egész középsuliban végig utáltak, és sokszor ez történik most is amikor megismerek valaki újat. Ezért sokszor félek megmutatni a valómat, mert az elborzasztana mindenkit.
Túl sok bennem a negatív tulajdonság és sokszor emberekkel képtelen vagyok bánni. Sokszor úgy érzem jobb lenne a világnak nélkülem.
Nem nehéz belátni hogy ezek mellett így elég nehéz csajozni. Csak eddig olyan nőt nem láttam akinek igazán kellettem volna.
Mégis mit tegyek, van még remény?
22/F
2012. febr. 6. 22:25
11/11 anonim válasza:
Figy, ha ezen elgondolkodtál, akkor már nem lehet baj veled.. Egyébként nekem is csak egy igazi haverom van. És hacsak nem egy olyan aljas kis teremtést szedtél össze, mint Klo.ági, akkor ne bánd, hogy nem marad meg melletted. Aki szeret, az meg akar érteni! Ez így van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!