Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy két ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy két ember szerelmes legyen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Hát szerintem kölcsönös vonzalom, közös tulajdonságok, hasonló jellem.

L18

2010. máj. 13. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
nem mindig a közös tulajdonságú párt keressük...ahogy én sem...
2010. máj. 13. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
erős szimpátia és vonzalom
2010. máj. 13. 17:34
 4/7 Thurston ***** válasza:

17:21

Valójában ezek közül egyik sem. Attól leszel szerelmes, hogy a tested random módon elárasztja hormonokkal a testedet. És akkor akárkibe beleszeretsz. Ilyenkor jönnek azzal a nagyonbölcs emberek, ha szeretsz valakit, akkor az apró hibák lényegtelenek. Azok is, mert ilyenkor meghülyülsz, de aztán ha elmúlik a szerelem (mert a tested két évnél tovább nem végzi ezt az egyébként káros folyamatot), akkor aztán cseszheted, hogy nem illetek össze kor, érdkelődési kör, értelmi szint, vagy szexualitás miatt.

2010. máj. 13. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
És miért annál az embernél indulnak be a hormonok?
2010. máj. 13. 17:56
 6/7 Thurston ***** válasza:

Időközönként mindenkiben elindul ez a folyamat, majd megáll. Fiatal korban ez jóval rövidebb ciklusokban forudl elő, jóval gyakrabban.

(És nem azért, de szerintem ez középiskolás biosz...)

2010. máj. 13. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nekünk nem mesélték annó bioszórán, pedig erős gimibe jártam, és oda is figyeltem órán... De tény, hogy így van. Ez egy biológiai folyamat, sok értelmet, megfontolást nem kell benne keresni. Aztán hogy miért marad együtt két ember, ha ez elmúlt, vagy ahogy a szakítósblogon mondanák, "eloszlott a rózsaszín köd", az már más kérdés... a monogámia ezen a ponton már sokszor társadalmi kényszer, gazdasági szükséglet, megszokás, társfüggőség stb stb stb. eredménye, nem a sírig tartó szenvedélyé. Persze az igazi az, ha a két ember ezen a ponton már őszintén, szeretettel szereti egymást, akkor a legbiztosabb, hogy együtt is maradnak.
2010. máj. 17. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!