Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam v. kibe akibe nagyon nem kellett volna, ( többi lennt) Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fiú akibe belezúgtam csak úgy csavargatja a lányok fejét, de eszébe sem jutna járni senkivel és sok ideig csak barátok voltunk mert tudtam, hogy ő ilyen, de mostanában sokat voltunk együtt. Túl sokat...2012. febr. 5. 21:21
11/19 anonim válasza:
A feleség hazajön a bevásárlásból 20 karton sörrel és 2 kiló kenyérrel. A férje megkérdi:
- Mi van, bulit rendezel?
- Dehogy!
- Akkor minek ennyi kenyér?
12/19 A kérdező kommentje:
Vicces volt, de miért írtad? Ettől nem lesz könnyebb csak viccesebb. bár ha belegondolok az is valami. :)
2012. febr. 5. 21:43
13/19 anonim válasza:
kérdezd meg tőle miért viselkedik minden lánnyal így ? miért játszadozik minden lánnyal??
14/19 A kérdező kommentje:
Szerintem erre egyértelmű erre a válasz; Mert élvezi, hogy minden lány a lábai előtt hever.
2012. febr. 5. 21:50
15/19 anonim válasza:
direkt azért írtam a viccet, hogy éhes legyél <333
16/19 A kérdező kommentje:
Tényleg... Kenyeres vicc. Már fel sem tűnt bocsi. Bár abból a sörből kérnék. :D
2012. febr. 5. 21:54
17/19 anonim válasza:
Felejtsd el!
Ne legyél te is olyan naiv kislány... Egyértelműen esélytelen lenne egy kapcsolat. Maximum egy kis időre.
18/19 anonim válasza:
Ismerős :D Szerintem a legtöbb, amit tehetsz, az az, hogy próbálsz a lehető legkevesebbet együtt lenni vele. Ha viszont olyan jóban vagytok, hogy ez nem kivitelezhető, akkor erőltesd meg magad, és ne arra gondolj, h mennyire bírod, hanem hogy nem bízhatsz benne, mert téged is valószínűleg csak kihasználna. Nagyon nehéz, de muszáj ésszel átlátni a dolgot, ha nem akarsz csalódni vagy mély depibe süllyedni a plátói érzelmek miatt :/
Sok sikert!
19/L
19/19 anonim válasza:
Akkor talán most legyél vele kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!