Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy a legjobb barátod meleg?
Furcsállanám, mert a legjobb barátaim már voltak illetve még most is kapcsolatban vannak.
De, feltételezve, hogy nem ez lenne a helyzet.. Nem különösebben izgatna. Érdekelne is a világképe. Viszont,épp ezért szinte lehetetlen, hogy akármelyik barátom homoszexuális legyen, mert azért barát, mert ismerem és számíthatok rá és ő is engem. Ez pedig kizárja azt, hogy ne tudnék róla ilyet. Ha mégis megtörténik, sosem volt jó barát csak egy álarc mögé bújt hamisítvány. Csalárd!
ha legjobb barátról van szó,nem tudom ez kinek mit jelent,de nálam azt h számíthatunk egymásra a bajban,megértjük egymást,akkor én emiatt nem viszonyulnék másképp hozzá
max leszögezném neki h én heteró vagyok,tehát tőlem ne akarjon semmit,ha tiszteletben tartaná,akkor nem lenne gond,mert a szexuális élete az nem rám tartozik,az magánügy
aki ezért megszakítaná a kapcsolatot a "legjobb" haverjával,azok eleve nem is igazi haverok.
mert most hogy nézne ki már h mondjuk gyerek korom óta ismerném,és elmondaná h figyu meleg vagyok,
én meg azt mondanám igaz h gyerek korom óta ismerlek de megszakítok veled minden kapcsolatot mert a 4 fal között pasival szexelsz,ami igazából nem is tartozik rám
lehet h bennem van a hiba,de én inkább örülnék neki h úgy érzi őszinte lehet velem
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!