Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha a barátotok szakítana veletek, mert ő jogásznak készül, elegáns egyetemre megy, és "komoly barátnő" kell neki, nem te?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 23:46
11/22 anonim válasza:
Adják valahol a Doktor Szöszit? Nem is tudtam.
12/22 anonim válasza:
hát azt hogy remélem meg találja azt az okos müvelt nőt akibe bele szeret és hogy tul képzet lesz ahoz hogy valamit is csináljon az életével
13/22 anonim válasza:
Akkor benned a hiba,mert egy üresfejű RI-BANC vagy :)
14/22 anonim válasza:
Ez detto Dr. Szöszi :) Felvételizz te is jogra és söpörd le, h te okosabb vagy :P
Na de viccet félretéve: ez a pasi egy idióta. Hagyd ott a fenébe, ha ez a kérdés nem kamu.
15/22 anonim válasza:
csak annyit mondanék neki, hogy "szánalmas sznob köcsög vagy"
16/22 anonim válasza:
Én jogász vagyok, de a jogász férfiaknak pont a kurv@s nők jönnek be, szóval nem tudom, hogy milyen komoly nőt akar.
17/22 anonim válasza:
5: Egy esetből nem szabad ítélkezni.
16: Én is jogász vagyok, de nekem a normális nők jönnek be, nem járatom le magam ribancokkal (ez így volt joghallgató koromban is).
Egyébként a srác idióta, beteg állat, ha igazak, amik itt olvashatóak róla. Nem kívánok rossza senkinek, de amúgy összesen 100 államilag finanszírozott hely lesz, aligha állíthatja bárki is, hogy oda őt halál biztosan felveszik (és fizetősön is lesz emiatt tülekedés).
18/22 A kérdező kommentje:
Nem magyarországi egyetem...
2012. márc. 18. 15:21
19/22 anonim válasza:
Harvard, Yale, Cornell, Oxford, Cambridge, Sorbonne, Heidelberg? Ezek elegánsak.
20/22 A kérdező kommentje:
Cambridge.
2012. márc. 18. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!