Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is voltatok-e igy?
- 23f vagyok meg nem volt baratnom
- probalok tenni erte de meg nem jott ossze akivel osszejonne az meg tul messze lakik tolem ...
- mivel meg nem volt baratnom ... meg nem volt semmi sem sex, sem csok... az utobbi idoben meg egy barati talakara is nehez ravenni egy lanyt.... pedig sokak szenrint kedves s megerto vagyok es jo velem beszelgetni
- na szoval ez az utobbi idoben nagyon megvisel engem ... es egyre jobban ranyomja a belyeget a tanulasra is sajnos :(
-azt szeretnem tudni , hogy ha esleg koztetek vagy ismerosetek kozott volte valaki ebben a helyzetben ?
- es milyen mertekben valtozott es javult vissza esetleg a tanulasi teljesitmeny amiutan megoldottt a helyzet ?
- tenleg ilyen sokat art lekileg ez ? mert en mar nem tudom mit gondoljak , hogy mi a bajom
probalok nem koncentralni erre de valahogy mindig ott van a fajdalom belul ....:(
Esküszöm, tanfolyamot indítok az ilyen kérdés íróinak!!
Aztán intenzív 2 hónapos felkészítés után bele a mély-
vízbe csajozni.
Lehet jelentkezni Dr Macsnál :)
Üdv,
31F
Persze, nyelvan is alap, hisz ha nem tud beszélni,
írni, akkor a nőben felmerül az intelligencia hiá-
nya. Komoly kapcsolati terv esetén pedig az IQ lét-
fontosságú.
Apropo, betű elírás/csere a részemről betudható a
wireless billentyűzetem betegségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!