Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy nyilvános helyen voltatok, nagyon kellett pisilnetek, és nem volt rá lehetőség?
Figyelt kérdés
Mit csináltatok? Más észrevette?2011. dec. 30. 18:12
1/9 anonim válasza:
ja észrevetté, és még a szájába is hugyoztam..
3/9 anonim válasza:
én bárhol előkapom a brét és haddszoljon...
a városközpontban is lehugyoztam már a tujákat :D
4/9 A kérdező kommentje:
:)
2011. dec. 30. 18:15
5/9 anonim válasza:
én be mentem a rendőrségre és az iratokra hogyoztam szerintem vicces volt :)
6/9 anonim válasza:
3 éves kor után álltalában vissza lehet tartani...
7/9 anonim válasza:
volt, elö vettem,körbe néztem,pisiltem.
8/9 anonim válasza:
Volt valaki már Kecskeméten KTE meccsen?
Aki igen az tudja 2 toitoi budi van beállítva a lelátó mellé. Meccs+sőr=pisilés Látni kellene egyszer mi van ott szünetben. Mindenki ott vizel sorban ki a kerítésen az edzőpályára.
9/9 anonim válasza:
az egri bazilikánál jött rám de nagyon kb 2-3éve...elmentemn vmi tuja mögé elővettem és hagyszóljon...páran sztem megláttak de leszarom xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!