Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, miért nincs párod?
több okból:
- horribilis méretű csalódás.
- előző esemény mellékhatása, hogy idegileg kibuktam. még undorom is lett a másik nemtől, hiába egyetlen gyengém. a közelséget olykor nehezen viselem, frusztrál. rosszabbik esetben kiborulok valamilyen formában (önkontroll persze van, embert azért nem ölök)
- kimerültem. nem friss már a történet, de semmi energiám a tartós odafigyelésre és sorolhatnám. adott helyzethez képest mindig beleadtam, amit csak lehetett.
- a léc továbbra is magasan van, minden történés ellenére (szellemi elvárásokra kell gondolni, nem anyagiakra és külsőségekre).
továbbá a fentiek miatt kellően nehéz esetnek minősülök ahhoz, hogy akárki is tartósan érdeklődni próbáljon. a bizalmam pedig egy képzeletbeli polccal fentebb került (nem tudom, hogy ugyan hány polc kell még ehhez a fránya emberiséghez).
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!