Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, miért nincs párod?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 16:46
21/62 A kérdező kommentje:
24/n- Igen, egyetértek Veled! De csak van valahol... :)
19/L- Én is jártam hasonló cipőben, de ez még nem azt jelenti, hogy ne érdemelnéd meg a normális pasikat!
2012. febr. 2. 17:22
22/62 anonim válasza:
Nekem mondod? Amúgy igen, nem szeretem ha valaki pl. úgy jön oda hozzám, hogy szia hogy hívnak, hol laksz, add a telószámod. Van magánéletem, magánügyeim és ezt nem kötöm mindenki orrára.
23/62 anonim válasza:
Mert az előző barátom egy *** volt, aki kis híján tönkretett. Félek a kapcsolattól
24/62 anonim válasza:
Talán picit félreérthetően fogalmaztam.:) Nincs se önbizalmam és még félénk is vagyok. Így nem merek odamenni senkihez.
25/62 A kérdező kommentje:
ma 17:21- És bánod, hogy nincs senkid? Mert ha igen, menj el valahová, ott biztosan összeakadnál egy olyan emberrel, akivel egy az érdeklődési köröd, egy hullámhosszon vagytok, stb... :)
Xeon- A "Nekem mondod?"-ot mire értetted? :D Ha viszont ismerkedsz, akaratlanul belefolyik az életedbe nem? Akkor hogy szeretnél párt magadnak? (feltéve, ha akarsz :)
ma 17:22- Akkor szerencse, hogy véget vetettél neki, még mielőtt nagyobb kárt okoz benned mind testileg, lelkileg!
2012. febr. 2. 17:27
26/62 A kérdező kommentje:
Sonata90- Így már értem. És a külsődből adódóan nincs önbizalmad? (Ha nem szeretnél belemenni, csak írj annyit, hogy hagyjuk. :) Egyébként szerintem még sokan hasonló cipőben járnak! (Én sem tartozom a önbizalomban dúskáló emberek közé :D)
2012. febr. 2. 17:29
27/62 anonim válasza:
17:22 voltam.
Igen, szerencsére időben észbe kaptam:) Csak sajna nem elég korán. Maradtak nyomok:/
28/62 A kérdező kommentje:
Lelki vagy testi? :(
2012. febr. 2. 17:30
29/62 anonim válasza:
ma 17:19 vagyok. :) De egyre inkább érzem így, és valahol jogos. Akik próbálkoznak, bókolnak, azokat miért nem tudom én szeretni? értékelem, próbáltam is ismerkedni velük, de mégis abba az emberbe szerettem bele, aki sosem fogja ugyanezt érezni irántam, csak kihasznál... Bármennyire is rosszul érzem magam emiatt... megérdemlem.
30/62 anonim válasza:
A "nekem mondod" az a "a puhuló szó elég hülyén hangzik"-ra lett értve. Jó persze, ha ismerkedek, na de az azért már kicsit durva. Én ha pl. először beszélgetünk, nem nagyon érzem jól magam mellette ha ezeket kérdezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!