Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz, miért nincs párod?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 16:46
42/62 A kérdező kommentje:
Ömm... :D Ezeket a linkeket mire véljem? Többre értékelném, ha választ írnál, és nem belinkelnél.
Xeon- Te kedveled a morbid humort? :D
2012. febr. 2. 17:42
43/62 A kérdező kommentje:
Utolsó- Neked is köszi :)
Most mindenkit felpontozok, még a linkelgetőt is :P
2012. febr. 2. 17:42
44/62 anonim válasza:
17:19 vagyok ismét. A lelkét szeretem, és most már a külsejét is. De alapvetően nem volt az "esetem".
45/62 A kérdező kommentje:
Utolsó- ez furcsa. De ha kedves, mi baj vele? :S (Gondolom kedves).
(Meggondoltam magam, inkább nem pontozom fel xD)
2012. febr. 2. 17:46
46/62 anonim válasza:
Igen, kedves. Nem az ő hibája, hogy nem tud szeretni. Viszont a helyzeteket kihasználja... de tulajdonképpen nem hibáztatom őt. :)
47/62 anonim válasza:
a kérdésre válaszolva..:
mert egy szerencsétlen pancser vagyok..teltebb lány..:( kb ennyi 23L
48/62 anonim válasza:
Mert aki kellene neki én nem,akinek én kellenék nekem ő nem.
Sz*r helyzet :S:)
49/62 anonim válasza:
mert annyi más dolog lefoglal mostanság, hogy még ezen sem volt időm gondolkozni. amúgy nem érzem, hogy nagyon hiányozna, de ez nem jelenti hogy nem hiányzik :)
50/62 anonim válasza:
Nálam nincsenek humorfajták. Szeretem a humort és kész. Bármilyen fajtát. Még a fárasztó vicceket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!