Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz, miért nincs párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz, miért nincs párod?

Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 16:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
úgy értem hogy az átlagonál szebb :D hülyén fogalmaztam xd
2012. febr. 2. 17:03
 12/62 anonim ***** válasza:

mert úgy gondolom, a fiú dolga a kezdeményezés, továbbá nincs nagy mellem stb. (nem tetszik az alakom, szerintem másnak se, bár sokan vannak akiknek sokkal rosszabb) és nem járok discoba se. Ja és nem festem magam.

17/l

2012. febr. 2. 17:03
 13/62 A kérdező kommentje:

Xeon, zóna pocok fiú :D Bár nem tudhatom a nemi identitásodat... :) (vagy valamit félreértettem :D)

zóna pocok- rendben van :)

17/l- nyilván a fiúk jobban megnéznek egy dekoratívabb lányt, DE ha megismernek, és egy kedves, aranyos, értelmes lánynak találnak, akkor szerintem a külső csak másodlagos dolog lesz. És írtad is, hogy nem is olyan rossz az alakod, és valljuk be, mi lányok még kritikusabbak vagyunk magunkkal szemben... : )

2012. febr. 2. 17:07
 14/62 anonim ***** válasza:
95%

Azért nincs, mert túlságosan félénk vagyok ahhoz, hogy megszólítsak egy számomra szimpatikus lányt. Ebből kifolyólag az önbizalmam sem épp a plafont verdesi...

Ha valami okból kifolyólag mégis sikerül valakivel beszédbe elegyednem, az az illető többnyire csak egy a mai "cicusok" közül, na azoktól meg a falra tudnék mászni...

21/f

2012. febr. 2. 17:11
 15/62 anonim ***** válasza:
54%

Azért mert sok mindent nem tettem még érte, az a 2 csaj aki meg próbált kezdeményezni azok meg az ideálom teljes ellentétei voltak kb.Külsőleg amúgy hátráltat kicsit hogy alacsony vagyok, de ez nem lehet kifogás^^

18f

2012. febr. 2. 17:12
 16/62 anonim ***** válasza:
68%
Jó hát most úgy gondoltam hogy ha lány lenne. Hülyén fogalmaztam. Tessék, én is egy bunkó paraszt vagyok. Lehet hogy ezért nincs senkim :D
2012. febr. 2. 17:16
 17/62 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert most nem is akarok.

Meg talán azért, mert nem egy egoista barmot szeretnék, és nem is egy önsajnáltató majomgyereket. Márpedig a kettő közötti átmenet ritka. :(

24/n

2012. febr. 2. 17:18
 18/62 anonim ***** válasza:

Mert mindig az kell, aki nem érdemel meg tulajdonképpen, emiatt én sem érdemlem meg a normális pasikat.

19/L

2012. febr. 2. 17:19
 19/62 A kérdező kommentje:

Sonata90- Nekem az a két dolog nem nagyon függ össze, hogy azért nincs önbizalmad, mert félénk vagy. Egyébként teljesen meg tudlak érteni; tényleg nagyon sok "cicus" van. :S De sok szerencsét kívánok- ha magabiztos vagy, már más a kisugárzásod :)

18/f- Neked is sok szerencsét kívánok! =) Milyen az ideálod? (Egyáltalán ne vedd nyomulós kérdésnek, csupán kíváncsiságból kérdezem :)

Xeon- nem mondanám, hogy most bunkó voltál! :) Bár olvastam néhány hozzászólásodat... :D Te alapból ilyen, vagy az a "nehezen megnyíló/megpuhuló" típus vagy? =) (a puhuló szó elég hülyén hangzik... xD)

2012. febr. 2. 17:20
 20/62 anonim ***** válasza:
Mert nem járok szórakozni, neten nem lehet ismerkedni, környezetemben meg nincs kivel összejönni vagy már megvolt.
2012. febr. 2. 17:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!