Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a motoros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a motoros lányokról?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok én motorozok. Sokszor elég furán néznek rám az emberek ez miatt. Kiváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek. Én egyszerűen azért űzöm ezt a dolgot mert szeretem, semmi más miatt. Nem pasizás céljából például, nem is szerettem volna motoros pasit, de valahogy mégis összejött :-) Szóval mit gondoltok a motoros lányokról?

(bocs hogy ide irom a kérdést, csak ezt a kategoriát nézik a legtöbben, mig át nem rakják majd a kérdésemet :-P )

2009. máj. 31. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nekem a volt legjobb barátnőm (tulajdonképpen valamilyen szinten exem), rajongott a motorokért, és ez még elég csekély szó rá.

Mikor végre sikerült összekapargatnia valami szar kis 80 ezres Suzukira, úgy elszállt az agya, hogy még azon a héten örökre összevesztünk.

Csak reménykedem, hogy nem ilyen az összes motoros csajszi. Nekem rossz tapasztalataim vannak velük szemben (:

17L

2009. jún. 1. 00:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát biztosíthatlak, hogy én tuti nem vagyok ilyen. De biztos vannak olyanok is, velük nekem is bajom van, nem szeretem őket :-)
2009. jún. 1. 12:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Huhh Honda CBF 250 jó kis motor ;) végre váltós motor nőknek, utálom a rózsaszín robogós plázacicákat. Te viszont jó arc lehetsz. Én 14 éves fiú vagyok és most tanulok KRESZ-t (mopedjogsi). A KRESZ knyvünkön a Honda CBF 250-et reklámozzák :D egyébként nekem egy Simson S51-esem van. Nem túl erős, körülbelül 4 lóerő lehet de imádom a hangját és a kinézetét ;) a motoros csajoknál jobb nincsen ;-)
2009. jún. 1. 13:59
 14/19 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy! :-D
2009. jún. 1. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:
köszi x)
2009. jún. 3. 13:43
 16/19 anonim válasza:
Szia! Én egy 16 éves lány vagyok. Imádom a motorokat és a velük kapcsolatok dolgokat! Majd a tavasszal megyek kocsira jogsiért, mert nekünk csak kocsink van és az kismotorra jó... Igaz még nem vezettem kismotoron kívül mást, de az egyik álmom, hogy egyszer egy r6-osom legyen... Kérdeznék tőled valamit: Ha sikerül a jogsim kocsira és ugye az egyben jó kismotorra is, te az én helyemben vennél egy yamaha tzr 50? Vagy nem éri meg ilyen kicsit venni? Ez azért lenne jó, mert a családban a hugomon kívül mindenkinek van jogsija kocsira és mindenki tudna vele menni, .... és az a baj h ha nagyobbat szeretnék, jogsi kellene rá, és sajnos most anyagilag nem tehetem meg h kocsira is jogsi, motorra is és még motort is vegyünk.... meg nekem nagyon tetszik ez a típus... Neked, mint motoros csajnak, mi a véleményed erről?
2009. júl. 20. 13:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Hoppá, bocsi nem néztem azóta ezt a kérdésemet nem láttam a kérdést...ha még olvasod nekem az a véleményem, hogy ha neked tetszik és úgy gondolod vegyél egyet, hidd el az is valami, legalább elkezded valamin :-) én vennék a helyedben.
2009. aug. 2. 13:57
 18/19 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy nekem a 250esem volt az első mert én is úgy gondoltam, hogy nem éri meg venni kisebbet, de ha nyilván csak arra van pénzed akkor ok, legalább megszokod a motor állását, mert ezeken meg kell szokni sztem, nekem egyenesebb kormányú motorom van, nem nagyon szeretem a sport motorokat, de ha neked tetszik hát hajrá! :-)
2009. aug. 2. 14:01
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is motorozok, már 5 éves korom óta.

14 évesen megcsináltam a kismotor jogsit, azóta közúton is motorozok. Most egy Kawasaki ZXR400-asom van, de idén június körül átveszi a helyét egy ZX6-os.

Tapasztalatom az, hogy tényleg nagy feltünést tud okozni, hogy egy lány motorozik. Engem amúgy roppant mód tud zavarni,nem értem miért gondolják azt hogy mi csajok, képtelenek vagyunk jól motorozni. Ugyanolyan általános dolog mint festeni, rajzolni, zenélni...ez is hobby, csak ehhez hozzátartozik a bukósisak és a bőrruha is:D

Sokan irigyek, ezt is észrevettem, és nem feltétlenül barátságosak ilyenkor az emberek...

Ezen kívül, meg szted egy igazi motoros csaj mellé, igazi motoros pasi való, őt pedig nem zavarja ha a barátnője is motoros, sőt büszke rá...Azok a pasik akik meg a plázacicákat keresik azok ne motoros találkozókon keresgéljenek!

Amúgy én teljesen nőies vagyok, magassarkúba, feszes farmberba, nőiesebb ruhadarabokba járok...de ha motorra kerülök akkor sötétített bukó, bőroverál...és akkor derül csak ki hogy lány vagyok mikor lekerül a bukóm!

Szóval csajok, igenis hajrá, meg tud tanulni bárki motorozni!

Széles utat, gumifákat, olcsó benzint!

20éves lány

2010. márc. 11. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!