Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a motoros lányokról?
22 éves lány vagyok én motorozok. Sokszor elég furán néznek rám az emberek ez miatt. Kiváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek. Én egyszerűen azért űzöm ezt a dolgot mert szeretem, semmi más miatt. Nem pasizás céljából például, nem is szerettem volna motoros pasit, de valahogy mégis összejött :-) Szóval mit gondoltok a motoros lányokról?
(bocs hogy ide irom a kérdést, csak ezt a kategoriát nézik a legtöbben, mig át nem rakják majd a kérdésemet :-P )
Szerintem baromi menő, nekem nagyon tetszik. Én is szerettem volna jogsit és motort, de közben született egy kisbabánk. Így elhalasztom. A párom motorozik. :)
Imádjuk nézegetni a motorokat, motorosokat, imádjuk a motoros fesztiválokat is.
Szóval az én véleményem szerint nagyon menő dolog és a motoros csajok különösen nagy feltűnést tudnak kelteni. :)
Csak így tovább....kissé irigyellek:)
Szia!
Én is lány vagyok és motorozom. Tudom, nem ez volt a kérdés, de szerintem a pasikat zavarja (én olyanokat fogtam ki)
Amúgy meg motorozás miatt kicsit sem vagyok másabb, mint az összes többi lány. Szerintem valaki nem attól olyan amilyen, hogy motorozik vagy nem. Ez egy hobbi, mint másnak a zenélés vagy a festegetés, vagy akármi. Szerintem :-)
Én szeretem ha 1 csajt érdekelnek a motorok:Dén is motorozok, legalább motorozhatnánk együtt vele!XD
Amúgy szerintem csa azokat s srácokat zavarja, akiknek nincs jogsijuk, mert a csaj "jobb" nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!