Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy gyönyörű nő mellett csúnyácska férfi van?
Nálunk én képviselem a szépséget, ő az intelligenciát. A barátom nem mondható jóképűnek, én az eszébe és a kisugárzásába szerettem bele. :)
19L és 21F
"Azt hittem, hogy normális kereket között értelmesen megtudjuk vitatni a kedves 71%-os válaszolóval ezt a dolgot. Tévedtem."
Miért, szerintem normális hangnemben vitáztunk, mindketten felhoztuk a saját érveinket, nem sértegettük egymást. Arról nem én tehetek, hogy vmelyik hsz-od 0% lett.
Mindenkinek más a szép.
Lehet, hogy ez a nő a "csúnyácska" férfit észbontóan jóképűnek találja.
Ki tudja?
Hisz mindenki mást talál vonzónak.
Másrészt a kedvesség, az odafigyelés, az udvariasság, a törődés, az intelligencia is nagyon fontos, és ebbe is bele lehet szeretni, ami megszépít egy "csúnyácska" embert.
"Miért, szerintem normális hangnemben vitáztunk, mindketten felhoztuk a saját érveinket, nem sértegettük egymást. Arról nem én tehetek, hogy vmelyik hsz-od 0% lett."
Azt nem is neked szántam. Tisztában vagyok vele, hogy nem te pontoztál le:)
Úgy igazából nem is az zavar, hogy 0%-os lett a válaszom. Hidegen hagy. Egyszerűen csak ez a magyar hozzáállás, hogy akivel nem értünk egyet, azt tiporjuk el... Ááá, mindegy is... Sokszor inkább jobb, ha megtartja magának a véleményét az ember. Sodródni kell az árral, azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!