Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy gyönyörű nő mellett csúnyácska férfi van?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 22:47
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk én képviselem a szépséget, ő az intelligenciát. A barátom nem mondható jóképűnek, én az eszébe és a kisugárzásába szerettem bele. :)

19L és 21F

2012. jan. 31. 10:40
 42/54 anonim ***** válasza:
Semmit.
2012. jan. 31. 11:20
 43/54 anonim ***** válasza:
7%
Azt hittem, hogy normális kereket között értelmesen megtudjuk vitatni a kedves 71%-os válaszolóval ezt a dolgot. Tévedtem. Szépen le lettem pontozva jó magyar szokás szerint. Csodálkoztok, hogy nem tud 1-ről a 2-re lépni ez az ország??? Istenem, de rosszkor jöttem világra...
2012. jan. 31. 11:54
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hittem, hogy normális kereket között értelmesen megtudjuk vitatni a kedves 71%-os válaszolóval ezt a dolgot. Tévedtem."

Miért, szerintem normális hangnemben vitáztunk, mindketten felhoztuk a saját érveinket, nem sértegettük egymást. Arról nem én tehetek, hogy vmelyik hsz-od 0% lett.

2012. jan. 31. 12:06
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a szép.

Lehet, hogy ez a nő a "csúnyácska" férfit észbontóan jóképűnek találja.

Ki tudja?

Hisz mindenki mást talál vonzónak.

Másrészt a kedvesség, az odafigyelés, az udvariasság, a törődés, az intelligencia is nagyon fontos, és ebbe is bele lehet szeretni, ami megszépít egy "csúnyácska" embert.

2012. jan. 31. 12:40
 46/54 anonim ***** válasza:
6%

"Miért, szerintem normális hangnemben vitáztunk, mindketten felhoztuk a saját érveinket, nem sértegettük egymást. Arról nem én tehetek, hogy vmelyik hsz-od 0% lett."

Azt nem is neked szántam. Tisztában vagyok vele, hogy nem te pontoztál le:)

Úgy igazából nem is az zavar, hogy 0%-os lett a válaszom. Hidegen hagy. Egyszerűen csak ez a magyar hozzáállás, hogy akivel nem értünk egyet, azt tiporjuk el... Ááá, mindegy is... Sokszor inkább jobb, ha megtartja magának a véleményét az ember. Sodródni kell az árral, azt kész.

2012. jan. 31. 12:46
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Engem most már érdekelne, hogy a te esetedben mi a helyzet.
2012. jan. 31. 15:06
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: végülis nem kell mindenben állást foglalni, véleményt nyilvánítani. Van, amit nem tudhatunk, és ez így rendben is van (főleg, ha nincs is hozzá közünk). Talán a legjobb, ha nem fürkésszük az utcán járó-kelő embereket, hogy aztán valami ítéletet mondjunk / gondoljunk róluk. :)
2012. jan. 31. 23:43
 49/54 anonim ***** válasza:
A szépség relatív. Mások számára a nő látszódhat tök átlagosnak is, mint ahogyan a férfi érdekesnek.
2012. febr. 1. 19:49
 50/54 anonim ***** válasza:
nekem van egy ilyen ismerősöm. a srác az nem valami helyes pasi, viszont eléggé ki van tömve anyagilag szülők által, és hát a csajok csak úgy mennek utána...
2012. febr. 15. 09:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!