Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy gyönyörű nő mellett csúnyácska férfi van?
És ha a pasi alapból nem "szép", de tetszenek bizonyos külső jegyei a nőnek? ilyen is van. Nálunk ez a szitu. Párom nem jóképű,egyáltalán, sőt erős gondok vannak a szépségével. De én imádom a szemeit, a kezét (nekem fontos,hogy szép keze legyen egy férfinak) a belső tulajdonságait,mindent! Oltári kedves, romantikus,de tökös :) kedves, segítőkész, jólelkű. A kezdetkor barátokként kezdtünk közeledni, így sikerült megismernünk egymást, ezért a szerelem valós,nem mint sok esetben,hogy elképzelt álmot kergetnek sokan. A szex pedig :) a legjobb!
Persze lehet,hogy ez egyedi eset,csak szerettem volna,ha van ellenpélda is.
Miért mit kellene gondolni?
Jól nézne ki a világ ha a szépek csak helyes a kevésbé szépek meg csak ronda pasikkal állnának össze.
Ált a nő választ milyet szeretne,ha ő egy kevésbé helyesben vagy kimondottan visszataszítóban találta meg a nagy Ő-t akkor biztos az a jó neki ha a belső miatt ha a pénze miatt..az ő választása...
"Jaj, ne már lányok... Ezek akkora álszent dumák."
Hát pedig sokaknak nem a Brad Pittek jönnek ám be. :)
Hát pedig sokaknak nem a Brad Pittek jönnek ám be.
Hát akkor nekik Johhny Depp , Orlando Bloom , Tom cruise.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!