Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy gyönyörű nő mellett csúnyácska férfi van?
"Ebben a világban, azon belül Magyarországon a jóhiszeműségre törekedni???"
Erről nem fogok vitát nyitni, főleg, hogy nem a topic témája. A világ romlottsága miatt meg nem fogok én is azzá válni, csak amennyire nagyon muszáj.
"De akinek van ízlése, az a szépet szereti. És aki ronda, az nem lehet szép"
Más az esztétikai szépség, és más az, ha egy ellenkező nemű vonzó a számunkra. Egy babaarcú, szelíd mosolyú filmsztár lehet esztétiailga nagyon szép, de mint pasi nem fog vonzani. A szépség relatív voltát meg ne hagyjuk figyelmen kívül, nagyon is lényeges.
"Ehhez képest te már ott tartasz, hogy neked a jóképűnek mondott átlagos fiúk jönnek be"
Nem, ilyet nem mondtam. Átlagon aluli külsejű fiúm volt legutoljára (nem a külseje miatt mentünk szét), most pedig olyan valaki tetszik, aki még kevésbé számít szépnek a szó klasszikus értelmében (hú, de finoman fejeztem ki magam, dehát mése szidhatom, aki tetszik :)), és akitől egy-két nőismerős sikítófrászt kap, mások meg hiperszexinek találják (gondolom, ők se a külseje, hanem a temészete miatt, mert tényleg imádnivaló), szóval nagyon megosztó személyiség.
"Erről nem fogok vitát nyitni, főleg, hogy nem a topic témája. A világ romlottsága miatt meg nem fogok én is azzá válni, csak amennyire nagyon muszáj."
Én is csak annyira vagyok "romlott" amennyire muszáj. De te messze vagy ettől a "romlottságtól". Úgyhogy tessék még kicsit romlani:)
"Más az esztétikai szépség, és más az, ha egy ellenkező nemű vonzó a számunkra. Egy babaarcú, szelíd mosolyú filmsztár lehet esztétiailga nagyon szép, de mint pasi nem fog vonzani. A szépség relatív voltát meg ne hagyjuk figyelmen kívül, nagyon is lényeges."
A kettő egy és ugyanaz. Amelyik nő nekem esztétikailag szép, ahhoz vonzódóm is. Amelyik esztétikailag nem szép, ahhoz nem is fogok vonzódni. Nem értem, hogy miért választod külön a két dolgot. A szépség relatívságát meg nem kell figyelmen kívül hagyni. Egyszerűen csak arról van szó, hogy akármennyire is relatív, nem lehet mindenkire rámondani, hogy szép. Igenis vannak ronda emberek és vannak szépek. Attól, hogy te vonzódsz egy rondához, ő még nem lesz szép. Nagyban számít a többi ember megítélése ebben... Szóval a relatívságnak itt nincs túl nagy jelentősége.
"Nem, ilyet nem mondtam. Átlagon aluli külsejű fiúm volt legutoljára (nem a külseje miatt mentünk szét), most pedig olyan valaki tetszik, aki még kevésbé számít szépnek a szó klasszikus értelmében (hú, de finoman fejeztem ki magam, dehát mése szidhatom, aki tetszik :)), és akitől egy-két nőismerős sikítófrászt kap, mások meg hiperszexinek találják (gondolom, ők se a külseje, hanem a temészete miatt, mert tényleg imádnivaló), szóval nagyon megosztó személyiség"
Ezt értem. Ezzel nem is szállok vitába:) Viszont egy kulcs dolgot elfelejtettem megkérdezni, aminek nagyon nagy jelentősége van. Tudom nem illik egy nőtől megkérdezni a korát... Milyen korosztályba tartozol? 20-25, 25-30, 30-35?
"Úgyhogy tessék még kicsit romlani:)"
Ok, majd belehúzok. :)
"A kettő egy és ugyanaz. Amelyik nő nekem esztétikailag szép, ahhoz vonzódóm is. "
Értem, de a nőknél ez másképp van, sőt, még közöttü(n)k is rengeteg eltérés van.
" Igenis vannak ronda emberek és vannak szépek. Attól, hogy te vonzódsz egy rondához, ő még nem lesz szép. Nagyban számít a többi ember megítélése ebben..."
Valóban nem lesz szép ember, az általános értelemben, de nekem attól még kellhet szőröstül-bőröstül, és innentől meg lesz@rom a többiek véleményét. :)
Nem titok, csak azért tök felesleges ezt megemlíteni, mert mindig is ilyen voltam, tehát nem változott az izlésem az évek során. Szerintem amit szépnek látunk, az nem csak az ösztönök miatt van, hanem nagyban függ attól, hogy a média mit sugall. Ha állandóan nőies fiúkat mutogatnak a tévében mint jó pasi, és a tini sztárok is szinte majdnem mind ilyenek, akkor azoknak az izlését, akik ezen nőnek fel, el lehet ferdíteni, mert annyit sulykolják beléjük. De mégis az számít majd "normálisnak", és akinek továbbra is a férfias férfiak tetszenek, az meg valami ufo lesz. :D
Nem tudom, szerintem a legjobb barátnőm gyönyörű; magas, hosszúlábú, szexis, erre mindig olyan randa pasasokkal jön össze, hogy csak lesek, hogy mit tudhatnak. Átlagban sorozatgyilkosnak néznek ki, de minimum a metrón neked dörgölőző szatírnak.
24/L
A nők (ismétlem nők) toleránsabbak a másik nemmel szemben.
Ellenben, ha kicsit molettebb, csúnyácskább nőt látnak mindkét nem képviselői egy férfi mellett, na akkor megy a hőbörgés.
Példa erre: nővérem, aki enyhén duci volt, összejött egy nagyon helyes sportolóval...na baráti körben rögtön ment a "savazás", érdekes módon a nála sokkal kövérebb, igénytelen manusok-akiknél a minimum szint angelina Jolie volt-szólták meg a legjobban. Ja és az irigy lányok.
A nagyon szép nők ált egyedül vannak nem vettétek még észre..mert sok lóvé kell ám hozzájuk egyrészt, másrészt tisztelet a kivételnek ált butácskák..nem sok norm pasi áll velük össze egy-2 alkalomra jók,,de hosszú távon nem az álmuk mint esetleg egy anya..élete végéig..mutogatni jó meg szexre..Aki összeáll velük annak sok lóvéja van,nem akar gyereket csak mutogatni..de ez valszínű nem lesz soha szerelem félre lépnek....Nehogy azt gondolja már mindenki hogy csak a helyes pasi lehet szép nővel..ha így működne előre össze lehetne párosítani az embereket aki meg csúnyább náluk vagy közepes az meg olyannalálljon össze..Ez a dolgok rendje..és semmi kivetni való nincsen benne..Én arra gondolnék hogy a nő már sokat csalódott mert a helyes pasik csak kihasználták ez is lehet és végre rájött hogy nem a kinézet a lényeg hanem az aki szereti,és megbízhat benne..A pasi szemszögéből nézve pedig örülhet hisz a helyesebb pasiknak meg tudja mutatni hogy talált egy érző szép nőt akinek Ő kell mert benne találta meg azt ami a Helyesebben esetleg nem volt meg..
Szóval természetes...én semmi rosszat nem gondolnék e mögé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!