Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy gyönyörű nő mellett csúnyácska férfi van?
"Ez ellent mond a természet törvényeinek hogy gyönyörű egy csúnyával."
Ja igen, és az is, ha egy férfi összejön egy nővel. Teljesen különböznek, és mégis... pfujj de természetellenes. :D
"Hát akkor nekik Johhny Depp , Orlando Bloom , Tom cruise."
Akkor lehet, hogy csak nekem van ilyen fura izlésem, de nem tudsz olyan hálivúdi sztárt mondani (magyart se), aki mint pasi tetszene.
Dehogynem álszent duma... Esetleg akkor van létjogosultsága annak, amit írtok. Ha:
a, ti sem vagytok valami szépek.
b, régebb óta ismertétek és csak utána lett kapcsolat belőle.
Mert, ha az utcán vagy akárhol leszólítana egy ronda srác titeket, nem hiszem, hogy nyert ügye lenne:D
"Mert, ha az utcán vagy akárhol leszólítana egy ronda srác titeket, nem hiszem, hogy nyert ügye lenne:D"
Ok, de 100 emberből hány ismerkedik úgy, hogy egy vadidegen leszólítja? Előbb megismerik egymást (szomszéd, osztálytárs, munkatárs, baráti társaság tagja stb), aztán kialakulhat köztük a szimpátia.
Az emberek többsége valóban külső alapján választ. De nem ez volt a topic kérdés! Mert vannak kivételek. Tehát, ha meglátnék egy ilyen párt az utcán, akkor feltételezném, hogy ők a kivétel, és hogy ők tetszenek egymásnak, függetlenül a többi ember véleményétől.
És nem, ne dögöljön meg, kedeves utolsó, próbálkozni kell, de ha nem jön össze, az nem az én és a többi hozzászóló hibája. Nekem tényleg nem a szépfiúk jönnek be, erről nem tehetek, mint ahogy az se tehet róla, akinek meg ők jönnek be.
Nem ez volt a kérdés, ez igaz. Csakhogy ti is kicsit túllőttetek a célon. Úgy lett beállítva, mintha minden ronda férfinak ilyen egyszerű lenne a dolga. Mielőtt még félre értitek, egyáltalán nem tartom magam rondának.
Ennyire meg ne legyél naiv, hogy ők a kivétel:D Ott bizony valami nem stimmel...
Akinek meg a ronda vagy kevésbé helyes férfiak jönnek be, az maga se lehet valami szép.
"Ennyire meg ne legyél naiv, hogy ők a kivétel:D"
Törekszem a jóhiszeműségre. Nem azt mondtam, hogy biztosra veszem, hogy ők a kivétel, hanem, hogy feltételezem. :)
"Akinek meg a ronda vagy kevésbé helyes férfiak jönnek be, az maga se lehet valami szép."
Engem kifejezetten szépnek mondanak, mégis ilyen az izlésem. Mert az izlés független attól, hogy az ember hogyan néz ki. Az egyik kívül van, a másik meg a fejben. :) Amúgy nem azt mondtam, hogy a bűnronda pasik tetszenek, de nem is a kimondottan szépfiúk. És az egyénisége, az tényleg rengeteget számít, ez nem kamu duma.
"Törekszem a jóhiszeműségre. Nem azt mondtam, hogy biztosra veszem, hogy ők a kivétel, hanem, hogy feltételezem. :)"
Ebben a világban, azon belül Magyarországon a jóhiszeműségre törekedni??? Ez több, mint naivitás...
"Engem kifejezetten szépnek mondanak, mégis ilyen az izlésem. Mert az izlés független attól, hogy az ember hogyan néz ki. Az egyik kívül van, a másik meg a fejben. :) Amúgy nem azt mondtam, hogy a bűnronda pasik tetszenek, de nem is a kimondottan szépfiúk. És az egyénisége, az tényleg rengeteget számít, ez nem kamu duma."
Na igen... De akinek van ízlése, az a szépet szereti. És aki ronda, az nem lehet szép... Még akkor se, ha a szépséget a világ legrelatívabb dolgának vesszük.
Amúgy a rondákról volt szó. Ehhez képest te már ott tartasz, hogy neked a jóképűnek mondott átlagos fiúk jönnek be:D (ebbe a kategóriába sorolom magam)
Az egyéniség meg biztos számít, nem mondtam, hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!