Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a lány, aki tetszik, régen pszichiáterhez járt, ez taszító lenne számotokra fiúk?
bocs ha kiosztásnak vetted amit írtam, nem leüvölteni akartalak!
remélem nincs harag! :)
de amugy tuti h a kérdező pszichiáterhez járt mert a másiknak meg nem lenne értelme.
De ha a kérdezőnek nem baj!! akkor megkérdezném, hogy miért járt ? Persze nem kötelező leírni!
20:09.-es vok.
20:04-esnek írtam, csak hogy ne legyen félreértés.
nagyon sokan kerülnek pszichiáterhez:
- mert meghalt valakijük, elvesztettek valakit akinek a halálát nem tudják feldolgozni
- van aki már egy szerelmi csalódásba beleőrül és bekattan és mennie kell vagy is azt gondolja de ez meg hiszti
- van akit a családja készít ki a gyerekek, vagy mindenre egyedül van
- vagy a munkahelye vagy a sok vita és nem bírja a stresszt.
De mondom nagyrészt ezen a szakmán belül dolgozok.
És ennek igazából semmi értelme!!
Tudod, hogy magyarul a pszichiáter mi???
A PSZICHIÁTER = egy ismeretlen személy, akivel személyesen találkozol egy olyan helyen ami nyugodt ahová nem megy senkid, és akinek bármit elmondasz mindent el mersz mondani.
(ez lehetne bárki aki normális és kicsit tapasztalt érett)
én pölö nem fogadnám el olyan pszichiáter véleményét aki maximum egy kapcsolattal rendelkezik vagy nem is rendelkezik semmilyen kapcsolattal, szóval aki tapasztalatlan függetlenül attól h 50 éves mondjuk.
ja még annyi, igaz ennek már semmi köze a kérdéshez....:D
de sokaknak nem is szimpatikus a pszichiáter mint kinézetre és sokan keresgélnek mást....
jajjj igen, a kérdésre is válaszoljak!
NOSS KEDVES KÉRDEZŐ, NEM OKOZNA GONDOT! :)
Kedves előttem író!
Nagyon nagy tévedésben vagy. A pszichiáter orvos, aki gyógyszert ír fel, és legtöbbször nem foglalkozik az ember lelki dolgaival, azon kívül, hogy megkérdezi, "Hogy van?". Tisztelet a kivételnek, akik végeztek valamiféle pszichoterápiás képzést, és ezt alkalmazzák is. A pszichológus ezzel szemben elvégzi az egyén vizsgálatát, ehhez használhat különböző teszteket, stb. És különböző módszerek segítségével (terápiás/konzultáció/tanácsadás, stb. keretek között) foglalkozik az emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!