Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a lány, aki tetszik, régen pszichiáterhez járt, ez taszító lenne számotokra fiúk?
Nem...
Elég sekélyes értelmi szintre vall, ha valaki azt hiszi, hogy pszichiáterhez / pszichológushoz csak a retardáltak járnak... :) Szerinted a celebek közül miért van mindenek személyi pszichiátere?
Abszolút nem lenne taszító.
23/F
több ilyen haverom is van, akik férfi létükre "mondták fel lelkileg a szolgálatot" persze csak egy időre
szerintem nem taszító
Nem, mert kb én is ebben a szakmában vagyok.
És biztos megvolt annak az oka hogy miért járt oda. Az már más kérdés, hogy szerintem egy pszichiáter teljesen felesleges!!!! Mert nem ő változtat meg.
Viszont annak örülnék ha elmondaná idővel h miért járt oda. Mert ha tudod , és a csaj megtetszik beleszeretsz akkor azon tudsz még jobban még többet segíteni...
" retardáltak járnak... :) Szerinted a celebek "
Akiket "celeb"nek hívunk azok retardáltak. LSD valóvilág
A normálisak a sztárok. PL Caramel, Bocsi.
A kérdésre, hogy nem, nem taszítana. (kivéve ha valami sorozatgyilkos volt)
Akiket "celeb"nek hívunk azok retardáltak - nem minden esetben... azért hoztam ezt a példát, mert ők pontosan tudják, hogy szükség van az embernek pszichológusra sok életszakaszban, és meg is tehetik, hogy járnak magánúton egyhez (mivel náluk pénzügyi akadály tuti nincs).
Egyébként celebnek számít minden közismert ember, pl a kedvenc előadód / színészeid is. Ők is retardáltak? Mind az összes? :)
kedves 19:52-es!
a pszichológusnak semmi köze nincs a pszichiáterhez és a terrapeutához meg ezekhez.
AZ alapjába véve TANÁR!
lásd wiki: A pszichológus olyan személy, aki egyetemen – nappali, esti, levelező vagy kiegészítő formában – pszichológia szakos diplomát szerzett, és a gyakorlatban, az oktatásban, a kutatásban e tudomány elveit és módszereit hivatásszerűen alkalmazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!