Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én látom ilyen reménytele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom ilyen reménytelennek a helyzetet?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim visszajelzéséből, egy tök normális csajnak tartom magam. Nem vagyok se gebe, se elhízott, van rajtam 1-2 kg felesleg, de azért van egy viszonylag jó alakom. Áruljátok már el nekem, hogy hol találhatok egy olyan normális srácot, akivel el lehet járni színházba, értékeli, hogy verseket írok, egy-egy jó könyvet, filmet meg lehet vele vitatni és BESZÉLGETNI lehet vele. Valahogy én nem olyan emberre vágyom, aki minden hétvégén leissza magát a sárgaföldig. Most komolyan HOL BÚJKÁLNAK A NORMÁLIS FIÚK?? :)
2012. jan. 29. 17:05
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ebben most tévedsz, mert az ilyen mai cuki kis vámpírfiúcskák nem jönnek be. Annyi kikötésem van egy sráccal szemben, hogy ne legyen szakadt és valami kis férfiasságot véljek felfedezni benne. :) (ergo a pink pólóktól hányi tudok :D)
2012. jan. 29. 17:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Egyébként, szólj mielőtt mész a könyvtárba.;DD
2012. jan. 29. 17:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Figyelj, 16 évesen még nem létkérdés, de engem még sosem kaptak csak úgy el, amikor szépen ki voltam sminkelve, és úgymond direkt ezért mentem el hazulról. Viszont amikor tök véletlenül mentem egy koncertre, vagy épp matek érettségi felkészítőn voltam, na akkor igen. Erőltetni nem kell és nem lehet.
2012. jan. 29. 17:19
 14/24 anonim ***** válasza:
Lehet h az ízlésed nem az átlagnak megfelelő, az viszont biztos, h nem normális srácot keresel, mert akkor találnál is.
2012. jan. 29. 17:20
 15/24 A kérdező kommentje:
Tudom nem létfontosságú, csak néha már úgy érzem velem van a baj... Nem erőltetni akarom, hanem... több esélyt adni, hogy valakire rátaláljak. :D
 16/24 anonim ***** válasza:

"úgy pedig legfeljebb véletlenül találhatsz olyat, aki normális is."

Magyarul szerinted a jóképű fiúk hülyék?

17/24 anonim ***** válasza:
No hát akkor mint már említettem:) csináld azt, ami jólesik, amit élvezel, úgy ha összeismerkedsz valakivel akkor már lesz közös témátok is, és úgy ismer meg, hogy a legjobb oldaladat mutatod.
2012. jan. 29. 17:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Aha, pl. az osztályomban van 21 fiú, 18 belőle vedel és maimenőfiú, a másik 3 meg otthon kockul és csak a videójátékról tud beszélgetni. :) A suliban belül meg nem nagyon tudok ismerkedni, kissé félénk vagyok... ;)
2012. jan. 29. 17:21
 19/24 anonim ***** válasza:
17:20 Nem mind hülyék, ha úgy lenne, akkor még véletlenül se találhatna köztük normálisat :P
2012. jan. 29. 17:24
 20/24 anonim ***** válasza:
Értem, de a ronda fiúk természetesen okosabbak meg normálisabbak, ugye kedves 61%?:)
2012. jan. 29. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!