Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsen valaki megoldani ezt az istenverte helyzetet?!
Van egy srác aki iszonyatosan szerelmes belém ezt már 5 éve bevallotta de mondtam neki h én nem akarok tőle semmit, azóta barátok vagyok és ezt már százszor mondtam neki,és azt mondta felfogta, de mindig eljárunk moziba stb. szórakozni együtt, és most szakított a barátnőjével és mondta h hlnap menjek el hozzájuk nem lesznek otthon szülei..
és most teljesen kétségbe vagyok esve h kell ilyenkor visszautasítani v mit tegyek?.. olyan kellemetlenül érzem magam ,pedig én tisztáztam mindent vele..
Ha tiszáztad vele akkor nyilván megértette. Attól még elmehetsz hozzá nem esz meg.
Vagy nagyon nyomulós? Félsz hogy bezár a pincéjébe és szexrabszolga leszel?
oké, csak pár poént elejtett , hogy ő szokott ám védekezni ne féljek meg ilyen,ebből ijedtem meg picit
amúgy ha kor érdekel én 18 vagyok ő 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!