Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sírt már előttetek a pasitok? Mit tesztek ilyenkor, hogy kezelitek a helyzetet?
Exem részegen sírt nagyon.De annyira,hogy üvöltözött is.Szerintem az egész laktelep hallotta...Próbáltam csitítani,aztán mondtam,h fogja már be és menjünk haza aludni,mert minusz 5-10fok volt kb...
Utána asszem szakításkor könnyezett kicsit.
Szakítottam, sírt, kiröhögtem.
Fuckyeahh. :D
Igen.
Az egyik exbarátom viszonylag sokszor sírt, elég labilis volt részegen. Ha volt oka, akkor tudtam kezelni a helyzetet, megnyugtattam, ha nem, akkor is próbáltam valahogy elterelni a figyelmét.
A mostani párom egyszer sírt előttem. Elég nagy tragédia ért, úgy éreztem, elvesztem az eszem, amikor megtudtam, mi történt. A történtek után elvonultam vele pár napra a világ elől, és akkor láttam sírni. Tudtam, hogy neki is fáj, és hogy átérzi a fájdalmam... de mivel egyébként nem sírós fajta, sőt, épp ellenkezőleg, ezért kicsit meglepődtem. De örültem annak, hogy nem felé előttem ilyet tenni - értsd úgy, hogy nem bömbölt, de nem törölte le azonnal a könnyeit, nem fordult el, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!