Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 év korkülönbség sok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 év korkülönbség sok? Működhetne egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Én 16 éves lány vagyok,Ő 32 éves férfi.3 hónapja ismertem meg,apával egy irodaházban dolgoznak(mind a ketten ügyvédek) és nagyon tetszik,sportos,elegáns és mindig kedves velem.Most pedig mintha Ő is érezne valamit(ezt pár dologból következtettem),bár nem tudom...

Szerintetek működhetne egy kapcsolat?

2012. jan. 29. 10:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerinted miért hívott fel néhányszor?

Mert olyan borzalmas volt az a puszi? :)

Ne parázz már, vedd fel!!

2012. febr. 16. 22:50
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem. Egy 30 éves nő 46 éves férfi esetében igen.

De te még félig gyerek vagy, ha a pasi rád izgulna, akkor komoly problémák lennének vele.

Nekem 18 évesen volt 23 évvel idősebb pasim, mint kiderült, az volt a főbb vonzerőm, hogy nagykorú voltam, de még 15-16-nak néztem ki... Merthogy ő ezeket szerette és mint utólag kiderült, ezért már ült is.

Szóval ha a pasi ebbe belemegy, akkor gázos, és amint nőiesedsz, dobva leszel egy hamvasabbért.

Amúgy meg egy szerelmes csitri sok mindet be tud magának képzelni, a kedvességet pedig nem szabad félreérteni. Én is jópofizok a kollégák/kolléganők gyerekeinek, van akinek még adok valami apróságot is. Szóval semmit sem jelent az, hogy ha következtetsz pár jelből.

2012. febr. 17. 00:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Én felvenném.

Tudsz hazudni igaz? Ha esetleg kitér erre, akkor nyugodt hangon közlöd, hogy mindig így köszönsz el.

2012. febr. 17. 01:09
 24/24 anonim ***** válasza:

A konkrét kérdésre válaszolva igen, így nagyon sok. Ha te 20 éves lennél,ő 36 máris nem lenne sok.

Szóval ez gond, akárhogy szépítjük.

2012. febr. 17. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!