Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 év korkülönbség sok? Működhetne egy kapcsolat?
Én 16 éves lány vagyok,Ő 32 éves férfi.3 hónapja ismertem meg,apával egy irodaházban dolgoznak(mind a ketten ügyvédek) és nagyon tetszik,sportos,elegáns és mindig kedves velem.Most pedig mintha Ő is érezne valamit(ezt pár dologból következtettem),bár nem tudom...
Szerintetek működhetne egy kapcsolat?
11:49
Miért kéne új munkahelyet találnia?
Teljesen független,nem dolgozik senkinek,csak egymás mellett van az irodájuk,ennyi.
A kamarában nem hiszem,hogy ilyenekkel foglalkoznának,bár nem tudom...
Nem hazudik,100%,hogy nincs barátnője,ebben biztos vagyok.
9-es!
"középkorú férfi"?? a 32 éves?? :) :)
hány éves vagy Te?
a kérdezőnek: miért ne jönne be egy 32 éves pasinak egy csinos tinilány? Mintha Ő is érzene valamit: ja érez. Csak nem azt, amit Te szeretnél.
Ebből sok minden lehet, de kapcsolat nem túl valószínű.
Azért egy 32 éves férfire picit túlzás.
A férfiak átlag 69 évig élnek nálunk.
Középkorú mondjuk a 45 éves...
Igazad van, már tényleg nem 69.
A KSH szerint 2009-ben a férfiaknál 71 év volt.
Abban egyetértünk, hogy komoly kapcsolathoz túl sok a 16-32 felállás, de túlzó kifejezéseket azért ne tegyünk!
Kedves kérdező, bocs az offért.
Bocsi,hogy kiemeltem,de SOS!
Szerintetek elmondjam neki,hogy érzek iránta valamit vagy ne?
Ma(mint mostanában egyre gyakrabban...) hazahozott a suliból,mert apáék szerint ki lehet bírni ezt a "kis havat" és mikor meséltem neki ezt,akkor felajánlotta,hogy szívesen hazahoz néha.És hát...ma megpusziltam a kocsiba,amikor hazaértünk,igazából nem is tudom,hogy miért,csak úgy jött.Meglepődött és rám nézett,de nem mondott semmit vagy lehet,hogy akart,de én gyorsan kiszálltam a kocsijából valami köszönésfélét makogva...
Lehet,hogy tényleg félre értettem vagy elrontottam valamit.Azóta már felhívott egy párszor,de nem merem felvenni neki a telefont,mert félek attól,amit mondani akar.Próbáltam nem tudomást venni róla,de nem nagyon sikerült a jelenlegi helyzetet elnézve.Nem akarom,hogy azt higgye,hogy játszadozni akarok vele,de még mindig olyan,mintha ő is akarna valamit.Ez a legrosszabb az egészben,mert ha úgy érezném,hogy nem érdeklem,akkor lemondanék róla,de így nem megy,hogy ajándékot kapok tőle Valentin-napra,ajándékot hozott a nyaralásáról is és folyton mondja,hogy milyen szép vagyok meg hasonlók,és ezek kiborítanak.
Szerintetek beszéljek vele arról,hogy mit érzek?Vagy mit csináljak,hogy ne legyen ez az egész szitu?
Ez az egesz dolog csak addig fog mukodni meg hanyatt nem "vag" Ne sertodj meg,de egyet kell hogy ertsek az elozo hozzaszolasokkal :-(
Nincs esely,hogy mukodjon,ne legyel naiv!!!!
Meg nem! Bar nehany ev mulva,majd ha te is kielted magad es elmulnak a bulik, majd ha te is a csalad es az otthon melegere fogsz vagyni akkor nagyon is mukodhet egy
korkulonbseges dolog.
Hiddj nekunk,tul fiatal vagy meg ehhez a kapcsolathoz. Varjal meg nehany evet,majd ha te is 30 leszel es megismersz egy naladnal 16 evvel idosebb fickot,akkor lehet hogy mukodhet.LEHET HOGY! Az sem tuti!
Az en parom szinten 16 evvel idosebb nalam es szuperul megertjuk egymas(de mindkettonk mogott van egy-egy befuccsolt hazzasag,ezt csak zarojelben jegyzem meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!