Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent pontosan nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent pontosan nektek az, ha valaki plázacica?

Figyelt kérdés
Bocsi, nem igazán ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, de leginkább itt lehet a legtöbbször olvasni róluk. pl valakinek nagyon nem jön be, valakinek meg csak az ilyen lányok jönnek be. Az addig oké, hogy kihívóan öltözködnek, de ezen kívül még mit lehet mondani róluk?
2012. jan. 27. 11:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Jah. Csakhogy egy no lehet úgy is szép és adhat magára ha nem rakja ki mindenét. Én személy szerint szeretem ha az árút becsomagolják. Kicsit sejtessen de azért ne mutasson mindent. Olyan csajt aki így oltozik ( de persze csak az igazi arca nem látszik mert folyik róla a vakolat) h mindene kint van nem tartom semmire. Jó persze. megnézem meg egy dugásra jo volna de semmi tobb.
2012. jan. 27. 20:09
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

jééézusom, még egy ilyen egoista p*cs-t:D nálam már ott elásnád magad egy életre, ha látnám, hogy szolizni jársz... férfi létedre. ja, és férfi létedre úgy írod, hogy "szoli". amúgy meg vszeg a nőd már nem a plázacica kategória. a plázacicáknak tényleg azt tartjuk, akik szörnyen buták, a pasijuk pénzén élnek, nincs normális értékrendjük, nyávognak össze-vissza... az öltözködés csak mellékes igazából. a nőd nyilván nem ilyen.

szóval ebből is látszik, hogy milyen beképzelt vagy, mert itt felhoztad a nődet, szépen kielemeztél róla mindent, eldicsekedtél vele (holott ki nem szarja le?), pedig rohadtul semmi köze nincsen a plázacicához.

az én alakom nem tökéletes, nem rakom ki mindenem, és jéé, mégis mindig vannak jelentkezők, akik szívesen lennének velem, és a buliban sem én mászok a pasikra.

akinek erre van szüksége ahhoz, hogy észrevegyék, hogy ilyenné váljon, az szánalmad ;)

2012. jan. 27. 20:23
 33/40 anonim ***** válasza:
Utolsó eléggé egy bunkó stílusod van gratulálok,tipikus magyar mentalitás.Szolárium akkor.És nem szánalmad hanem szánalmas ha már írásról beszélgetünk.Mert van egy saját véleményem.És arra miért nem reagálsz,hogy lenézitek a másikat,jah hogy azt már nem olvastad el.Fura,hogy így alkotsz rólam véleményt,hogy nem is ismersz.Én normálisan írok te meg pattogsz,nem baj nyugodtan.
2012. jan. 27. 20:28
 34/40 anonim ***** válasza:
azért egy elgépelés hagy ne legyen már akkora hiba, mint az, hogy úgy beszélsz, mint egy hülye p*csa :D
2012. jan. 27. 20:29
 35/40 anonim ***** válasza:
Hát errol beszélhetnénk h ki néz le kit. Ahogy leírtad a dolgokat abból teljesen az jon le h az ien mindent kirakok agyon sminkelem magam és zorog a csontom csajok igényesek csak
2012. jan. 27. 20:29
 36/40 anonim ***** válasza:
Aha,kóstolgatsz,ez tetszik :-D
2012. jan. 27. 20:30
 37/40 anonim ***** válasza:

én nem nézek le senkit, aki nem ad rá okot.

ellentétben veled, aki lenézed azokat, akik nem tökéletes alakúak, meg itt felvágsz a hülyeségekkel, aminek szerintem a fele sem igaz. elég rossz, hogy nincs más dolgod péntek este, mint felvágni a nem létező életkörülményeiddel. no mindeeegy.

2012. jan. 27. 20:30
 38/40 anonim ***** válasza:
De várjál,te is gépelsz itt.Nem is tudtam,hogy ismered az életem?Az jó.Ennyi okos embert Magyarországon.Nem magyarázkodok senkinek,boldogak a lelki......
2012. jan. 27. 20:36
 39/40 anonim ***** válasza:

hogy ismered Magyarországot, aztaaa :D

hát igen drágám, itt gépelek, de én nem is állítottam, hogy milyen hiper szuper nőm van, és mennyire tökéletes vagyok én is, meg az életem is. egy tökéletes ember nem írogat ide;) én nem vagyok tökéletes, és ezt be is ismerem.

ellentétben veled, aki még azt sem hajlandó beismerni, hogy beképzelt. meg csak dicsekedni jöttél ide, mert nyilván a (gumi?)nőd nem plázacica, de azért mindenkinek el kellett mondani, hogy milyen:P hát grat.

2012. jan. 27. 20:44
 40/40 A kérdező kommentje:

Huhh :D:D:D látom egy kis csete-paté alakult ki. Köszönöm az összes választ mindenkinek, még Mr. Szolinak is :))) Azért tettem fel a kérdést, mert itt a gyakorin sok helyen azt olvastam állítólagos jó pasik kommentjeiből, hogy a plázacicákat kedvelik, és kíváncsi voltam, hogy ők hogyan definiálnák a plázacicát, mert saját elképzelésem szerint nem valami szép, de úgy látszik, hogy mindenki máshogy látja :D.

Mr Szoli, nem bántásból szólítlak így:D, csak kív vagyok, hogy miért jársz szoliba?? :OO Miért rontod el a bőrödet? :S annyi jó pasit látok, akik tiszta "műbarnák" és eltorzítja az összképet..

2012. jan. 27. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!