Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent pontosan nektek az, ha valaki plázacica?
Akkor mondok egy eltérő választ,nagyon csinos szép kirívó nőies csajok,akik tudják,hogyan kell kinézni,és mi kell a jó pasiknak.
Sok az irigy itt,ha pasi akkor szeretne ilyen csajt,de hát ahhoz valamit le kellene tenni az asztalra és nem a cigis dobozt.Ha csaj akkor szeretne így kinézni,de ehhez meg kellene mozdulni a somlói mellől és elmenni edzeni.
Nekem is ők jönnek be,hogy IQ nuku lenne nálam,lássuk csak műszaki karra járok,nagy multinak dolgozom informatikusként,saját vállalkozásban és mellette más is.
Angolul erős középszinten vagyok,felsőfok a cél,franciában középfok,rengeteget olvasok,személyiségemet fejlesztem,tele vagyok célokkal,széles a látóköröm,rengeteg témában állást tudok foglalni.Sikeres pasi vagyok,jól kommunikálok 8hónap alatt elértem a cégnél,hogy majdnem kétszer annyit keressek mint a 2 éve itt dolgozó diplomás,a cég elküld egy olyan vizsgára ami még nagyobb presztízst és pénzt eredményez nekem,ahova szintén a 2éve itt dolgozókat nem küldi el,mellette önfejlesztő tanfolyamokra járok
Mellette rengeteg edzek heti4*,jó alakom férfias és izmostestem van,most kezdek szoliba menni.Ruháim elegánsak jól néznek ki.
Döntsétek el ti,hogy izomagyú vagyok-e.
Egy nagyon igényes informatikus pasi
De miért vagyok beképzelt?
Én csak tényeket írtam,nem villogni akartam,csak ellen példának említettem magamat.
Beképzelt vagy. Aki nem beképzelt az nem sorolja itt h o mien meno. Na kedves kérdezo: az ilyeneknek kellenek a plázapi.csák
Én nem vagyok kovér, igényes vagyok (attól h nem kenek magamra egy kilo vakolatot még lehetek), és tudok csinos lenni magas sarkú és mindent mutató ruhák nélkul.
Pl: Nyakig beoltozve mentem el szórakozni és koruldongtak a pasik. Miért irígykedne barmeik normalis no az ilyen nesze semmi fogd meg jól nokre? Jah és nekem van normális kapcsolatom (3 év) nem csak futó kalandjaim. Szval meg ok irigykedhetnenek rám. Nem csak dugni kellek a pasiknak és nem kell kidobnom mindenem h észrevegyenek
Igen lehetne,de ahhoz nőies legyen valaki ahhoz tenni kell nem keveset.Bárki lehet gazdag,bárki lehet izmos de ahhoz meg kell mozdulni és tenni kell nem keveset.Félre ne értsd nem bántalak téged,de a látásmódom mondom,hogy nem könnyü ígx kinézni rengeteg munka még több munka még több munka és diéta,én csak tudom a barátnőm például a cukrot hírből se ismeri,meg a rossz kaját.
Nekem pont ilyen csajom van,elhiheted amikor órát tart:pilates oktatás,akkor minden csaj,azt mondja így akarok kinézni milyen bombanő vagy,hihetetlen,és amikor elmondja,hogy a pasija 14évvel fiatalabb akkor így néznek,úristen :)
És mellette bérszám fejtő is.
Én nem nézek le mást inkább rátok jellemző,hogy aki plázacica nevezzük annak akkor az hülye,meg kurv_ meg egyéb baromságok,akkor mi ez ha nem lenézés,mert szép?
Kettő nagyon is megfér egymás mellett.
Vagy,hogy izomagyú valaki?Mert nem tocsog rajta a háj meg,hogy szereti a jó testű csajokat,csak mert nem egy szőrmadzag aki csak rinyál,meg panaszkodik?Mi ez ha nem lenézés.
Fura hozzállás mindegy megértem,de nem hiszem,.hogy én néznék le bárkit is,beképzelt vagyok?Lehet,de nem álszent
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!