Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell a pasiknak egy plázacica?
19:51: Én csak ma olvastam legalább kettő ilyet :D:D
Kérdező. Nagyon egyszerű. mert ezek nőiesen öltöznek. Azért a műköröm nehogy akkora nagy dolog legyen már LoL :D:D
A szoli mondjuk nem túl guszta, de az ne legyen már gond ha valaki ad magára :)
Mert a plázacicákon látszik, hogy ivarérettek, és igénylik is a figyelmet. Máskülönben miért töltenék minden idejüket figyelemfelhívással, és haszontalan dolgokkal?
Én egy felszínes plázacicától semmit nem akarnék, legfeljebb csak szexet.
Persze ne felejtsük el, hogy a külső nem minden. Biztos van okos, és értelmes plázacica is.
Mert adnak magukra és figyelnek a testükre,nem úgy ahogy a ,,van mit fogni" átlagos csajoknál akiknek rimánkodni kell,hogy legyen szíves figyeljen az alakjára.Meg jönnek a szeretsz elfogadsz így is dumával ami eleve szakító ok.
Az úgymond plázacicáknak ez természetes dolog,hogy jól nézzenek ki és pont ez a jó,tudják mit kell adni egy pasinak.Érzek némi irigységet kérdező,tegyél érte,hogy jó csaj legyél,de ez gép elől nem fog menni,tessék vedd fel a batyút és indulj el tegyél a külsődért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!