Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell a pasiknak egy plázacica?
Figyelt kérdés
Én ugy veszem észre, hogy a legtöbb pasinak ilyen típusú csaj jön be, akinek meg nincs műkörme és nem jár szoliba már le van ****2012. jan. 2. 19:51
11/43 anonim válasza:
Nekem max csak dugásra ha éppen nincs senkim.
12/43 anonim válasza:
A plázacica odafigyelő, és érdekli hogy a másik mit gondol róla. Ezért vonzóbb az "átlagos" lányoknál számos pasi számára.
13/43 anonim válasza:
Azért félreértés ne essék. Ezek a lányok 16-18 évesek, de 25-nek néznek ki. 18 évesen a test eleve szép, hamvas. Nekik nem igazán kell tenniük azért, hogy csinik legyenek, csak megveszik a rengeteg kínai szexis rucit, ami jól áll a tinédzser testükön, és ennyi. Nehogy azt higgye már itt az előttem szóló, hogy ők edzeni járnak. hahaha
14/43 anonim válasza:
utolsó előtti: ha a plázacicákat érdekelné, mit gondolnak mások, akkor nem lennének plázacicák :D a nem plázacicák mind lenézik őket, és a pasik többsége is csak dugásra használja őket. szóval ezzel jó nagy marhaságot írtál.
15/43 anonim válasza:
Nem annyira nagy marhaság, mert egész viselkedésüket, sőt, egész lényüket csak a hím vonzása meríti ki. Ez érdekli őket, tehát "másokért élnek". Sokkal erkölcsösebbek ilyen szempontból mint azok a lányok akik "meg vannak elégedve" magukkal.
16/43 A kérdező kommentje:
Akkor még a nem plázacicák a "rosszak" mert "lenézik" a plazacicat?
2012. jan. 2. 20:07
17/43 anonim válasza:
hát nem tudom, én azt vettem észre, hogy a legtöbb ilyennek nincsen normális kapcsolata, mert szétcsalja az éppen aktuálisakat :D ja, meg nagyon sok a pénzre hajt. ha ezt nevezzük önzetlennek, akkor elég kifordult piciny világunk van:D
18/43 anonim válasza:
Már látom:
- Vannak a csúnya, irigy lányok. (Okosnak hiszik magukat, és hülyének a plázacicákat.)
- Vannak a plázacicák. (Őket gyakran nézik hülyének, viszont ők nem nagyon foglalkoznak másokkal, mivel általában van jobb dolguk is ennél. Ők népszerűbbek, mint az okoskodó, siránkozó retkek.)
- Vannak a nem különösebben szép, de okos lányok, akiknek nem sírásra görbül a szája, nem másokra mutogatnak, hanem szintén a saját dolgukkal vannak elfoglalva. Általában ők a legjobb természetűek.
- És vannak azok a csajok, akik szépek is, és okosak is. Őket igazából nem ismerem. Nincs olyan szerencsém.
19/43 anonim válasza:
Én szerintem márpedig az a legfőbb problémájuk a "plázacica"-típusú nőstényeknek, hogy nem eléggé önzőek. Szó sincs arról (legalábbis az én részemről nem állítottam olyat), hogy az önzetlenség "jó" dolog lenne... Sőt, feltevésem szerint az önzetlenség rossz dolog és a világ megmérgezője. Valamennyi gonoszság abból ered.
20/43 A kérdező kommentje:
17 - igazat adok neked :D
2012. jan. 2. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!