Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell a pasiknak egy plázacica?
jah, a plázacicák mutatósak, és adnak magukra... külsőleg. az agyuk helyén meg egy poros pókhálós üreg van. helyesen írni nem tudnak, fogalmazni nem tudnak, tanulni nem tanulnak, buták, nyávognak, szóval lényegében csak külső értékeik vannak.
TISZTELET A KIVÉTELNEK! van ilyen is bőven, de azért a fenti leírás az átlagos. ismerek pont olyat, aki nem ilyen, pl unokatesóm anno ilyen plázacica volt, ennek ellenére normális barátja volt évekig, hűséges volt, és okos... szerencsére kinőtte ezt a magamutogató szar korszakát.
mus musculus: Lehidalok! Iszom szavaid. Jobban én sem fogalmazhattam volna.
Mindenki a szebbre és jobbra vágyik, független attól, hogy ő maga milyen. Ez az emberi természetben van benne.
Akár csak az irigység. Akinek több jutott arra írigy a többi. Így született a plázapi*sa meg a kigyúrt műmájer titulus.
Ezek az emberek épp olyanok mint mindenki más. Kinek több agya van kinek kevesebb. Attól, hogy valaki szép nem áll összefüggésben a butasággal.
Ismerek pár olyan lányt akire simán rá lehet mondani, hogy ribanc. Csak azt már kevesen tudják, hogy ezek a lányok intelligenciában is odavernék a ribancozókat.
De mehetek még meszebb is. Egy intelligens ember odafigyel a külsejére is. Plusz az egészségére is. És ez a kettő általában együtt jár.
A plázacicák elbújhatnak a természetes szépségek mellett...
Nekem speciel mint leírtam, lehet akármilyen szép is, nem kellene egy sem, nem jönnek be...
Másrészt meg tiszta mű az egész csaj, meg undorító ha egy tonna smink van rajta, nekem jobban bejön egy csaj természetes bájos, aranyos arca mint egy agyonsminkelt valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!