Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli fiúk, szerintetek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli fiúk, szerintetek is így van ez a dolog? Nagyon érdekes nem?

Figyelt kérdés

Főleg szinglik véleménye érdekel, mert akinek van barátnője, az úgyis máshogy gondolja szerintem.

[link]

2012. jan. 25. 12:57
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Ez olyan, hogy itt a lányok úgy álíltják be magukat, hogy ha megnyerik a lottót, akkor ők nem vennék át a nyereményt. HÁHÁ. Azért még nem vagyok bolond, hogy ezt elhiggyem, hogy van ilyen ember aki ilyet csinálna, vagy nem fogadná el a full gazdag férfit. Mert ilyen a mesében nincs.
2012. jan. 25. 13:51
 32/44 anonim ***** válasza:
55%
*ásít* unalmas ez a hiszti. Inkább menj, dolgozz a meggazdagodásodon;) jaaa, hogy ahhoz is béna vagy? Bocccs:)
2012. jan. 25. 13:51
 33/44 anonim ***** válasza:
Ilyet csak egy érceskedő 3 műszakos betanított munkáslány írhat.
2012. jan. 25. 14:02
 34/44 anonim ***** válasza:

Wow, hogy ismersz:)

Egyetemista vagyok, mellette szoktam melozni, es osztondijat is kapok (tudod, jo tanulmanyi eredmeny), igy aztan jutok elegendo penzhez ahhoz, hogy ne kelljen egy pasi penze a mindennapi kis kiadasaimhoz;)

2012. jan. 25. 14:08
 35/44 anonim ***** válasza:

Azért lehet olyan csajt találni aki nem tartozik ebbe a kategóriába csak nyitott szemmel kell járni.

Nem minden a pénz!

2012. jan. 25. 14:08
 36/44 anonim ***** válasza:

Háhá, elértem hogy eláruld magad, buta liba :D

Kicsikartam belőled, amire szükségem volt.

2012. jan. 25. 14:56
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

Nekem már nagyon kezd elegem lenni az olyan fiúkból mint amilyen a kérdező. Ha ennyire tapasztalt és érett vagy, meg persze minden nőt/lányt ismersz (illetve kiismertél) akkor legyél bu*i. De most komolyan, hogyha ennyi gondod van a nőkkel akkor miért foglalkozol velük? Nem gondolod hogy ez egy kicsit szánalmas? Annyira látszik a kérdéseden meg a válaszaidon, hogy az minden álmod, hogy legyen egy csajod, de mivel nem igazán jött össze, leoltasz minden nőnemű lényt. Komolyan mondom, a kutyáim sokkal érettebbek és intelligensebbek nálad.

Verd ki a fas*od, vagy tényleg menjél és bu*uljál. De amíg ilyen kis suttyó leszel, addig NORMÁLIS barátnőd nem lesz az tuti ziher. De ezen nem is csodálkozom. És tudod mit? Remélem egyedül fogsz megdögleni.

2012. jan. 25. 15:46
 38/44 A kérdező kommentje:
71%-os. Előbb fogsz te elpatkolni, mert a gazdag és jóképű, de vagány tsávó után fogsz loholni egész életedben, de mivel csak ki fog használni, önkezűleg vetsz véget az életednek.
2012. jan. 25. 15:51
 39/44 A kérdező kommentje:
A szomorúság miatt, az átlagos pasikat meg nem veszed észre.
2012. jan. 25. 15:52
 40/44 anonim ***** válasza:

Kétlem, ugyanis van barátnőm. :) Egyébként meg nagyon örülök, hogy rájöttél a titkomra.. Lebuktam sajnos..

Te tsávó.

2012. jan. 25. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!