Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli fiúk, szerintetek is így van ez a dolog? Nagyon érdekes nem?
Főleg szinglik véleménye érdekel, mert akinek van barátnője, az úgyis máshogy gondolja szerintem.
Wow, hogy ismersz:)
Egyetemista vagyok, mellette szoktam melozni, es osztondijat is kapok (tudod, jo tanulmanyi eredmeny), igy aztan jutok elegendo penzhez ahhoz, hogy ne kelljen egy pasi penze a mindennapi kis kiadasaimhoz;)
Azért lehet olyan csajt találni aki nem tartozik ebbe a kategóriába csak nyitott szemmel kell járni.
Nem minden a pénz!
Háhá, elértem hogy eláruld magad, buta liba :D
Kicsikartam belőled, amire szükségem volt.
Nekem már nagyon kezd elegem lenni az olyan fiúkból mint amilyen a kérdező. Ha ennyire tapasztalt és érett vagy, meg persze minden nőt/lányt ismersz (illetve kiismertél) akkor legyél bu*i. De most komolyan, hogyha ennyi gondod van a nőkkel akkor miért foglalkozol velük? Nem gondolod hogy ez egy kicsit szánalmas? Annyira látszik a kérdéseden meg a válaszaidon, hogy az minden álmod, hogy legyen egy csajod, de mivel nem igazán jött össze, leoltasz minden nőnemű lényt. Komolyan mondom, a kutyáim sokkal érettebbek és intelligensebbek nálad.
Verd ki a fas*od, vagy tényleg menjél és bu*uljál. De amíg ilyen kis suttyó leszel, addig NORMÁLIS barátnőd nem lesz az tuti ziher. De ezen nem is csodálkozom. És tudod mit? Remélem egyedül fogsz megdögleni.
Kétlem, ugyanis van barátnőm. :) Egyébként meg nagyon örülök, hogy rájöttél a titkomra.. Lebuktam sajnos..
Te tsávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!