Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli fiúk, szerintetek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli fiúk, szerintetek is így van ez a dolog? Nagyon érdekes nem?

Figyelt kérdés

Főleg szinglik véleménye érdekel, mert akinek van barátnője, az úgyis máshogy gondolja szerintem.

[link]

2012. jan. 25. 12:57
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Lehet azt mondani, hogy nem fontos a pénz, de szerintem az hazudik. Ismertem olyan lányt, akibe nagyon szerelmes voltam, bármit megtettem volna érte, mert rendes lány volt. Nem is volt pénzéhes. De sajnos az a lány is aki nem pénzéhes, ha feltűnik a láthatáron a pénzes pasi, akkor sajnos el fog vele menni. Én is így jártam. Van aki bevallja és van aki nem, de belül érzi, vagy egyszer úgyis felszínre fog törni, hogy ő is ilyen. 100 ból 99 ilyen.
2012. jan. 25. 13:14
 12/44 anonim ***** válasza:
50%

Jah, még kihagytam, hogy a francia nyelvórák, a félévente kötelezően végzendő táncórai gyakorlások, a testépítő bérlet, az egészséges életmód, a feng-shui szerint berendezett lakás(om) fenntartása, a havi illemtanár is megint pénzbe kerül, mert a nő ezt is elvárja a pasitól, hogy maximálisan romantikus legyen, mert egyébként dobni fogja.

De sorolhatnám ám, milyen követelményei vannak még egy nőnek a férfival szemben, azért az egy aktusért...

2012. jan. 25. 13:14
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Sosem furikaztak engem autoval, sosem vittek flancos etterembe, sosem kertem ajandekot es nincs is igenyem ezekre. Az elet penz. De en is belealdozom a kapcsolatomba, amennyim van. En fizetem ki a jegyek felet, latogataskor a kaja felet, csak akkor engedem, higy a baratom meghivjon vmi programra, ha kifejezetten valami alkalomra kapom.

Tudjatok dragaim az a ti fo bajotok, hogy csak egy not akartok, mert az allitolag jo, meg nem vagy egyedul, meg fel lehet vagni a haverok elott. De fogalmatok sincs arrol, hogy milyen erzes valakibe szerelmesnek lenni akkor baromira nem erdekel, hogy mennyi penzbe kerul a parod. En az utolso 500 ft-omat is arra koltottem a honapban hogy a baratomat meglatogassam.

Szoval akik csak ilyen penzehes csajokkal talalkoznak, azok valamit rosszul csinalnak. De ha meg a penzeddel akarsz magadhoz edesgetni egy csajt, akkor alapbol ne szamitsatok jobbra, minthogy csak a penzetekert fog szeretni

2012. jan. 25. 13:18
 14/44 anonim ***** válasza:
72%

Es amugy erdekes, hogy nem csak penzes pasiknak van nojuk. Persze a ti elmeletetek szerint akkor mindenki jokepu, akinek van noje, de nem sok penze van. Ez pedig oltari nagy marhasag.

Ideje lenne mar nem masokban keresni a hibat, hanem magatokban eloszor. Ugyanis van boven

2012. jan. 25. 13:21
 15/44 A kérdező kommentje:
Én inkább a szolidabb, nem pénzéhesnek tűnő lányokat keresem párkapcsolat céljából, akik nem járnak szuper ruhákban, nincs minden nap más hajuk, nincs rajtuk 5 kiló zománc. De egyre inkább azt veszem észre, hogy ezek az átlag, szolid lányok a pénzéhesebbek mint a jól öltözködő, kihívóan szexi társnőik. Persze ők is szeretik a pénzes pasikat, de mivel ezeknek a lányoknak vannak anyagi lehetőségeik, vagyis, hogy elég nagy lábon élnek, így annyira nem kritérium, hogy a pasinak is legyen, de persze előnyt élvez az a pasi. De a szegényebb lányok nagy része igenis elvárja, hogy az a pasi, aki ránéz, az elmozdíthassa őt pozitív irányba abból a körülményből, ahol most él. Vagyis legyen tehetős az a férfi.
2012. jan. 25. 13:24
 16/44 A kérdező kommentje:
Persze, hogy magunkban keressük a hibát, meg is találtam a legnagyobbat. Nem vagyok gazdag!
2012. jan. 25. 13:26
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Te sem altalanositasz, aaaaaaa, csak azert mert kifogtal egy ilyen not. Hat nekem csoro baratom volt, es ennis csoro vagyok. Es nem hagytam ott gazdagabb pasiert. Udvarolt nekem gazdag pasi, es nem kellett.

Bezzeg ha mi mondjuk, hogy minden pasi csak a szexre hajt es nincsenek erzelmeik, akkor felhaborodtok... Ugyanolyan altalanositas.

2012. jan. 25. 13:26
 18/44 A kérdező kommentje:

Ha meg se nem nézek ki jól, se nem vagyok tehetős, akkor ez lesz a vége:

http://www.youtube.com/watch?v=0dBu5X3TvNw

2012. jan. 25. 13:28
 19/44 anonim ***** válasza:
50%

Hát hogyne, valld csak be kicsilány, te is azonnal dobod a mostani csóró pasidat, amint felbukkan egy jóképű pénzes a láthatáron, aki 100x romantikusabban viselkedik, és legalább 15féle táncot jár (a sok-sok illemórának köszönhetően), és te keltetted fel az érdeklődését.

Mert hát ilyenek a lányok. Kalandvágyóak. (Lehetőség = múltbéli önbefektetés a férfi részéről)

2012. jan. 25. 13:29
 20/44 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy általánosítok. De ha van 100 lány, abból legalább 90 ilyen. Ha már elég csak 51% a többséghez, akkor szerintem nyugodtan lehet általánosítani, mert 100 ból 90 igencsak nagy arány= majdnem általánossal.
2012. jan. 25. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!