Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli fiúk, szerintetek is így van ez a dolog? Nagyon
érdekes nem?
Figyelt kérdés
Főleg szinglik véleménye érdekel, mert akinek van barátnője, az úgyis máshogy gondolja szerintem.
a gyíkot se az a 90 lány használja, mert azok is jelenleg a pasijukkal van. a maradék 10 meg itt sajnáltatja magát, miért nem pénzes a pasija, és miért nem csinálnak valami romantikus dolgot (pl egy ingyenes séta a tó körül) együtt
2012. jan. 25. 13:34
22/44 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ez a lány is olyan kedves utolsó, mint a többi. Ha megjelenne a láthatáron egy Johnny Depp külsejű és hasonló egzisztenciával rendelkező fiú a láthatáron, hogy mennyen vele. Akkor már aznap küldené az sms-t a fiújának, hogy bocsi, de nem jött össze a dolog, nem vagyok szerelmes, légy mással boldog bla-bla-bla.
2012. jan. 25. 13:35
23/44 anonim válasza:
Nem, nem dobja a csóró pasiját, hanem beossza. Maximálisan minden idejét a pénzessel tölti. Amikor épp a pénzes nem ér rá (mert ő épp a másik nőjével van), akkor megy vissza a csóróhoz, hogy érezze mekkora különbség van kettőjük között.
2012. jan. 25. 13:37
24/44 anonim válasza:
4 evig nem dobtam senki miatt;) pedig hidd el talalkoztam nala jobb kepuvel es gazdagabbal. De ot szerettem, nem erdekelt mas. Mar nem vagyunk egyutt egy eve, de nem masik pasi miatt szakitottam vele, mert azota sincs senki, aki megdobogtatta volna a kicsi szivem. Ugyhogy nagyon rosszul tippeltel, de ez varhato is volt.
Tancolni nem jarok, igy nem erdekel a pasi tanctudasa. Az illemorak meg hat... Eleg baj, ha valaki ilyesmire szorul.
2012. jan. 25. 13:37
25/44 A kérdező kommentje:
És igen, tényleg így van, hogy az a 90 lány, aki ilyen az most is épp a pasijával csücsül valamelyik Wellness szállodában,vagy Ausztriában síel vele, mikor más munkaidőben robotol. A maradék 10% meg ide írkál, hogy neki nem kell a gazdag pasi, mert neki van egy szegény de jóképű pasija. Persze az sem szegény, el nem szabad hinni, mert a középkategória felső szintjén van az a pasi is. Csak szeretik sajnáltatni magukat, mert nők. De ha jön a gazdag pasi, akkor a bárány lányok, farkasokká válnak és rávetik magukat.
2012. jan. 25. 13:39
26/44 anonim válasza:
Johhny depp nekem nem jon be. Amugy komolyan itt ulok a konyvtarban es rohogok az irrealisan buta elkepzeleseitekenxD
Nezzetek mar szet GYK-n, a ti sirankozasaitokkal van tele h a lanyok kocsogok, miert nem kelletek senkinek. Lanyok nagyon keves ilyen teren hisztis kerdest tesznek fel.
Szaaaaanalom. :)
2012. jan. 25. 13:40
27/44 anonim válasza:
Na majd ha meggazdagodtok, es akkor sem lesz notok, akkor majd rajottok hogy azert, mert hisztis szanalmas kicsi fiuk vagytok ti meg, nem ferfiak. :)
Bar meggazdagodni sem fogtok, ilyen nyamnyila hozzaallassal.
2012. jan. 25. 13:42
28/44 anonim válasza:
Hát barátom, ebben az egyenletrendszerben van még néhány ismeretlen :D Pl. a problémán kívül nő = forró ölelés, finom punci, pénz = kreativitás, kezdeményezőkészség, stbstb. Javaslom, ismerkedj meg velük!
2012. jan. 25. 13:44
29/44 A kérdező kommentje:
Persze, persze. Én is jártam egyetemre, én is voltam kolis és tudom, hogy megy ez. Ikerszobában laktunk és a szobatársamhoz, meg a másik szobában lévő két fiúhoz is rendszeresen jártak fel a lányok. Átlagos lányok főként. Van aki dugni járt fel, van aki kiönteni a szívét. Hogy őt mindig a csóró, neki nem tetsző, de nagyon kedves, rendes, aranyos pasik találják meg. Megmondtuk nekik, hogy az nem jó ha rendes? Erre leoltott minket, kikelt magából az összes tyúk, hogy jó lenne azért ha ezt meg azt a szintet megütné azért. Nem olyan lányok voltak, szolidan viselkedtek, de ha pasikra került a téma, akkor mind vadállattá változott és osztotta a nem jól kinéző, szegény pasikat orrba-szájba. Ha meg összejött a gazdaggal, de az szakított vele 1-2 hónap után, vagy még kevesebb idő után, akkor ott dühöngött nekünk, hogy ez olyan szemét mint a többi. Persze a rendes, átlagosnak esélyt sem hagyott. És hát nem egy-két lány jött fel az 5 év alatt oda, hanem százon felül jócskán, és majdnem mind egyforma volt. Akkor ne álltalánosítsak?
2012. jan. 25. 13:45
30/44 A kérdező kommentje:
Ezt vártam, hogy majd valaki írja, hogy Johnny Depp nem jön be. Tipikus női reakció. akkor mondhattam volna Brad Pittet, Vin Dieselt, vagy a tö..m tudja még kit, de mind egy, ez csak egy példa volt. Nekem sem annyira jön be Angelina Jolie, de ha azt mondaná, legyek a férje nem mondanék nemet. Ti lányok is ugyanígy vagytok ezzel, mind az összes kivétel nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!