Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Tetszik az ilyen lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Tetszik az ilyen lány? (lennt) 17 vagyok.

Figyelt kérdés

Szóval, röviden 17 éves leszek nemsokára, nem igazán járok bulizni, nincs sok barátom, akik vannak, azok is szinte csak lányok :S ugy gondolom átlagos a külsőm, középhosszú, szőkésbarna, hullámos hajam van, ritkán sminkelek, 160 cm vagyok és vékony..szerintem és mások szerint is kedves, egy kicsit visszahűzódó, de ha egyszer valakit jobban megismerek, akkor ez meváltozik :))

Tetszik valakinek egy ilyen lány?

Ha kérdésetek van irjatok :)

Ja és képet nem fogok feltenni!

2012. jan. 23. 22:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Értem, köszi, ezeket jó hallani :DD

10-es válaszoló: Mikor hogy :P

12-es válaszoló: ez mi akart lenni? ha megkérdezhetem.

2012. jan. 23. 23:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Énis hasonló vagyok életvitelt tekintve fiúban..:P

Persze van akinek tetszik az ilyen lány de az itteni nyomulókkal vigyázz,betegek..16/F :P

2012. jan. 23. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
hát akkor van még 1 kérdésem , voltál már török börtönben ?
2012. jan. 23. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:

jah megesz a sok GYK kocka (én is), szal csak óvatosan :D

f18

2012. jan. 23. 23:34
 15/18 anonim ***** válasza:

nekem tetszik egy nagyon hasonló lány, 2 centivel magasabb 2 évvel idősebb, vékony, ritkán sminkel nemjár bulizn, barátnőivel néha erre arra. fiu barátai nemigazán vannak.

ő a barátnőm :)

2012. jan. 24. 00:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy "csontrakéta" és a barátnőid sem kezdtek el szapulni,hogy kilószámra kéne sminkelni pasizáshoz,akkor gond egy szál se! Kérd az ő véleményüket!

Ffi/37

2012. jan. 24. 10:51
 17/18 anonim ***** válasza:
nekem pont egy hozzád hasonló lány tetszik, a leírás is csak annyiban tér el, hogy neki egyenes a haja :)
2012. jan. 24. 11:43
 18/18 anonim ***** válasza:
ha ilyet kerdezel akkor dicsertetni akarod magad...
2012. jan. 29. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!