Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Tetszik az ilyen lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Tetszik az ilyen lány? (lennt) 17 vagyok.

Figyelt kérdés

Szóval, röviden 17 éves leszek nemsokára, nem igazán járok bulizni, nincs sok barátom, akik vannak, azok is szinte csak lányok :S ugy gondolom átlagos a külsőm, középhosszú, szőkésbarna, hullámos hajam van, ritkán sminkelek, 160 cm vagyok és vékony..szerintem és mások szerint is kedves, egy kicsit visszahűzódó, de ha egyszer valakit jobban megismerek, akkor ez meváltozik :))

Tetszik valakinek egy ilyen lány?

Ha kérdésetek van irjatok :)

Ja és képet nem fogok feltenni!

2012. jan. 23. 22:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján, semmi gond. Azzal lehet a gond, hogy még nem küzdött érted senki igazán, majd eljön az idő. Ha jól nézel ki akkor várd ki, hogy felszedjenek.
2012. jan. 23. 22:49
 2/18 anonim ***** válasza:

tetszik ja bár sokmindentől van

van kérdésem : hazudtál már a szüleidnek valamiben? miben ha igen?

2012. jan. 23. 22:52
 3/18 anonim ***** válasza:
sokmindentől függ * :P bocsi késő van
 4/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A leírtak alapján nagyon szimpatikus vagy. :-)

Ha van kedved ismerkedni, írj nyugodtan. ^^

22/F

5/18 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszik az ilyen lány mint te.

Én is visszahúzódó 163 cm egy 18 éves fiú vagyok.Nekem sincs sok barátom.1-2 talán.

2012. jan. 23. 22:58
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :)Harmadik válaszoló: nem a hazudozásról vagyok hires, kisebb dolgokban már igen, de az sem most volt . :)
2012. jan. 23. 23:01
 7/18 anonim ***** válasza:

7 sorból azért nem lehet a külsőd+belsőd megismerni, aki ez alapján már ódákat zeng, az nagyon ki van csak éhezve. Egyébként ez alapján nekem semmi különösebb bajom nem lenne veled, de ez egy kapcsolathoz azért édeskevés, meg kéne jobban ismerni téged.:)

19f

2012. jan. 23. 23:01
 8/18 anonim ***** válasza:
akkor a jobb vagy bal cipődet veszed fel először?
2012. jan. 23. 23:02
 9/18 anonim ***** válasza:

Alacsony lányokat szeretem szal az rendben, vékonyság az alapfeltétel szóval az is rendben, tulajdonságokkal kapcsolatban sincs semmi ami nem tetszene, szóval ha arcra is legalább átlagos vagy akkor minden oké:)

19f

2012. jan. 23. 23:03
 10/18 anonim ***** válasza:

OOOOOOOOOOOOOO

O OOO

O O

O OOOO OOO O

OO OOO OOOOOOOO OOOOO O

O O O OOOOO O O

O O OOOO OO OO OOOOO O

O OO OO OOOO OOO OOO O O

O OOOOOO OOOOOOOOOOOOOO O

O OO OOOOOOOOOOOOOO O

O OOO O O OOOOOOOO O

OO OOOOOOOOOOOO O

OOO O

OOOO O

OOOOOO O

OOOOOOOO

2012. jan. 23. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!