Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, vagy ne bízzak benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, vagy ne bízzak benne?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy még nem használtam fogamzásgátló tablettát. A dobozon az áll, hogy ha a menstruáció első napján beveszem az elsőt, akkor már onnantól kezdve véd a terhesség ellen. Arra lennék kíváncsi, hogy ez így igaz-e vagy ne nagyon higgyem el és inkább védekezzek még egy ideig mellette?
2012. jan. 23. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs 100%-os védelem, egyedül csak a sterilizálásban lehet teljesen megbízni.
2012. jan. 23. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy 2-3 hétig kell kiegészítő fogamzásgátlás a gyógyszer mellé. Ja, és sterilizáció sem 100%-os, egyik ismerősöm így esett teherbe.
2012. jan. 23. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos,ami biztos várj vele 2 hetet!

Édesanyám a gyógyszer mellett lett terhes,mert hasmenése volt 1x...Szóval annyira nem megbízható,hogy szinte nem is szeded és már védjen...látod elég egy hasmenés,hányás (ez elvileg a tájékoztatón is rajta van)

2012. jan. 23. 16:23
 4/5 tevetke ***** válasza:

Biztos, hogy ez van a papírra írva???????????? Én eddig amiket szedtem (meg úgy tudom általában így szokott lenni), mindegyik úgy működik, hogy első hónapban még kell máshogyan is védekezni (pl.gumi).

Kíváncsi vagyok, milyen gyógyszer ez?

2012. jan. 23. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:
tudok olvasni és BIZTOS hogy ez van a papírra írva :)
2012. jan. 23. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!