Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Bízzak benne, vagy hanyagoljam? K öszönöm előre is a válaszokat!

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem egy fiúval chat.hu-n. Nagyon-nagyon jófej, kedves, vicces, és minden egyéb jó tulajdonság. A külseje leginkább egy görög istenére hasonlít. Egy a probléma. Hogy szerintem nem vele beszélek. Úgyértem valami (jó fej) ember más személyazonosságában beszélget velem. Többször kitértem erre a témára, de mindig hárított, tagadta ezt, én pedig konkrétan soha nem kérdeztem rá. Csupán célozgattam de éreztem rajta hogy hazudik. A gond csak az hogy én sem vagyok tévedhetetlen. De több gyanús dolgot is találtam például iwiw-jét, pedig ő előtte azt mondta nincsen iwiw-je, rákérdeztem, és azt mondta hogy ez nem az övé,később megmagyarázta hogy valaki biztosan megbuherálta. Aztán chat-hu-n is találkoztam az adatlapjával, ami szerintem az eredeti személyé. Rákérdeztem hogy ez mi, mert tudtam hogy neki másik adatlapja van, és azt mondta nem az övé, teljesen felháborodott hogy más beszél a nevében. Nem hittem neki és most sem hiszek. Hívtam hogy menjünk együtt valahova, azt mondta jó, de aztán olcsó kifogással lemondta. A kérdésem az lenne hogy szerintetek bízzak benne, higgyek neki? És ha nem is ő az akkor mit tegyek? Mert azért vannak jelek amik arra utalnak hogy tényleg a saját nevében beszél de sajnos ezek nem túl meggyőzőek. Viszont a belseje nagyon szimpatikus, de ha direkt csinál egy msn címet arra hogy más nevében "éljen", akkor vagy nagyon csúnya vagy nagyon unatkozik...
2010. júl. 30. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:

mert mondjuk nem úgy néz ki mint egy görög isten, amit neked előadott!!

az ilyen csetes ismerkedésben sose bízz!

Sose lehet tudni ki ül a másik oldalon.

2010. júl. 30. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:
kérd meg h kapcsolja be a webcamját és ne hazudozzon, mert tényleg szimpatikus, de ugy sose lesz semmi ha mindig kifoásokat keres
2010. júl. 30. 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:
chat.hu-n nem érdemes ismerkedni! van is 1 film erről! a szextúra ajánlom nézd meg :) inkább myvip msn, ilyeneken ismerkedj ahol tudod hogy néz ki a srác stb stb :) sok szerencsét :)
2010. júl. 30. 01:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. júl. 30. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!