Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a mensim. Rá 1 napjára egyutt voltunk a párommal, és védekeztunk de elszakadt a gumi, és belém élvezett el. Rögtön kimostam magam tűzforró vízzel. és ma pedig barnás folyásom volt. Lehetek terhes?
és honnan tudod, hogy nem volt még peteérésed ilyen hamar?? azt ne mondd nekem, hogy ovulációs mikroszkópot használsz -.-" mert ezt másképp bizony nem lehet kideríteni.
utolsónak:
normális nőnek egy petesejtje érik meg egy ciklus alatt. akkor ilyen sok NEM NORMÁLIS nő lenne a világon, amennyiben a kétpetéjű ikreket nézzük? mert a kétpetéjű ikerség bizony elég gyakori. (gyengébbek kedvéért: a kétpetéjű ikrek úgy születnek, hogy egy ciklus alatt két pete érik meg. holott csak 1-nek kellett volna. sőőőt, lehet, hogy nem egyszerre termékenyülnek meg, hanem a ciklus különböző szakaszaiban.)
miért nem lehet védekezni rendesen? nem olyan drága az a gumi. vagy a gyógyszer sem. 2000-2500 ft havonta még mindig olcsóbb, mint egy abortusz, vagy felnevelni egy gyereket.
kedves kérdező elötti itt felettem!!! kicsit elnézted, használt gumit de elszakadt tehát az sem teljesen 100 % védele, a tabletta véd de csak gyerek ellen, ráadásul van olyan is mint pl én 3ik fajtát szedem mert egy sem jó, kivonták a havi kiszerelést csak 3 havi van az meg 6700ft. olcsó???? egy szart inkább abba is hagytam, legyen egy harmadik aztán rakatok be spirált vagy hurkot. ennyi a biztos, ja és tabletta melett is teherbe lehet esni. kérdezőnek meg annyit tanácsolnék:
Ha nem akarsz még babát, és nagyon félsz írass esemény utáni tablettát, igaz megzavar majd téged , de jobb mint egy nem várt baba, vagy abortusz.
08:21-es: igen, tényleg 3 havit kell kifizetni egyszerre, de ha összeveted, az is havi 2000 forint, ami szerintem nem sok.
foggátlót úgysem kezd el szedni az ember csak úgy durrbele 2 nap együttlét után, vagy egy egy hónapig tartó kapcsolatban. tehát összegyűjtöd. én is ezt csináltam. úgy tettem félre, hogy kényelmesen kijöjjek belőle minden hónapban.
mellesleg meg lehet csinálni azt, hogy felesben fizetitek. és akkor azért 3 hónapra 3000 forint hagy ne jelentsen már akkora megterhelést, ha egy hónapra ki tudtál fizetni te is 2000-2500 ft-ot. nekem a biztonság ennyit megér.
ja, és azt ne felejtsük ki, hogy olcsóbb, mint az esemény utáni;)
a partneredben, akinek a kedvéért fogamzásgátlót szedsz, és szereted, meg csak megbízol annyira, hogy nincsen semmi nemi betegsége, vagy ha van, akkor bevallja, és elmentek orvoshoz, vagy megoldjátok valahogy-.-
nyilván a kérdező sem minden nap másik pasival fekszik össze.
kérdező: ne haragudj, elsiklottam felette, hogy kiszakadt a gumi, elnézést! erről tényleg nem tehetsz.
Sok marha okosnak üzenem, hogy menstruáció után voltunk együtt. Jelen pillanatban itt püföli az asztalt, és csak 1x voltunk együtt.
Szoptatás alatt is van aki teherbe esik.
Ennyit a nem szokottról.
Azért írtam ha később akar gyereke akkor esemény utáni.
Spermium elég sokáig elvan a petevezetékben, hiszen erre találták ki. (akár 5 napig)
Együttlétünk gyümölcse püföli az asztalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!